Brânză de capră cu conținut redus de grăsimi100gr

În stoc
bg046-1

18,59 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Brânză de capră cu conținut redus de grăsimi100gr este fabricată exclusiv din lapte de capră și are o aromă delicată și o textură untoasă – produs premium. O bucată are aprox. 250 gr.

Vrei sa te sunam?

Descriere

Brânză de capră cu conținut redus de grăsimi 100gr

  • Brânză de capră cu conținut redus de grăsimi 100gr este fabricată din lapte capră pasteurizat și maturat timp de cel puțin trei luni;
  • produs exclusiv din lapte de capră, are o aromă aparte, dar delicată, un gust și un conținut redus de sare;
  • laptele premium folosit este cel mai important ingredient, oferind un gust unic;
  • producătorul folosește exclusiv lapte proaspăt grecesc de capră ce provine din turme mici de animale libere, care au pășunat în anumite zone din sudul Euboeei și al Greciei continentale, oferind cantități mici de lapte, dar de o calitate mai bună;
  • procesul de producție combină în mod ideal tehnicile tradiționale cu cerințele de astăzi;
  • acest tip de brânză conține magneziu, vitamina A, fosfor și calciu;
  • atât brânza cât și laptele de capră sunt benefice în digestie deoarece laptele de capră conține cantități semnificativ mai mici de lactoză decât laptele de vacă, de aceea aceasta poate fi brânza ideală pentru persoanele care suferă de intoleranță la laptele de vacă;
  • brânză de capră conține cantități mai mici de grăsime decât alte forme de brânză, astfel conține mai puține calorii decât orice altă formă de brânză;
  • în mod ideal, dacă înlocuiți brânzeturile galbene cu brânza de capră, veți reduce în mod eficient 200/300 de calorii din dietă;
  • brânză de capră conține mai puțin de jumătate din cantitatea de sodiu decât brânză regulate;
  • excesul de sodiu poate duce la afecțiuni cronice și boli potențial letale, cum ar fi infarct miocardic și chiar accident vascular cerebral;
  • de obicei, medicii recomandă să nu avem mai mult de 2300 mg de sodiu pe zi;
  • de la simpla omletă sau salată, brânză de capră se poate folosi și în plăcinte, ravioli, tarte, roșii umplute la cuptor, piept de pui umplut și multe alte combinații;
  • ingrediente: lapte pasteurizat de capră parțial degresat – grăsime în substanță uscată 24%min.;
  • declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 896Kj/216Kcal, grăsimi 16g din care saturate 9g, carbohidrați 0,9g din care zaharuri 0,9g, proteine 17g, sare 2,2g.

 

Informații suplimentare

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Nemodificat genetic

Da

Produs dietetic

Da

Grasimi reduse

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brânză de capră cu conținut redus de grăsimi100gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Întotdeauna fideli valorilor, de trei generații Kostarelos produce brânza și lactatele fine în propriile unități. Când au început producția de brânzeturi în 1937, tot ce aveau era lapte de bună calitate și o mână de rețete tradiționale; cele două elemente de bază care până astăzi stau la baza gustului excepțional al produselor Kostarelos.
Făcând cele de mai sus cu un pas mai departe, Kostarelos caută în mod constant idei noi, aducând creativitatea și experiența tehnică, pentru a crea arome autentice și de înaltă calitate. În același timp, căută și formează relații și colaborări pe termen lung cu fermieri și mici producători artizani greci, care împărtășesc filozofia Kostarelos.
Așa aducem cele mai bune produse la masa ta!

Markopoulo este un oraș din Grecia, care este situat la poalele sud-estice ale Muntelui Ainos, la aproximativ 250 m altitudine. Comunitatea este formată din satele Markopoulo (populație 85 în 2011), Kateleios (popoulație 36) și satul de plajă Kato Kateleios (populație 156). Markopoulo este situat la 1 km est de Chionata, la 2 km vest de Kateleios, la 2 km nord-vest de Kato Kateleios, la 6 km vest de Skala și la 9 km sud-vest de Poros.
Golful Katelios este un sit marin Natura 2000 desemnat. Datorită apelor puțin adânci ale golfului și a averselor de recif împrăștiate, fluxul de apă de mare este mai lent decât apele înconjurătoare, ceea ce îl face un habitat ideal pentru iarba de mare protejată Posidonia oceanica, care ocupă o parte semnificativă a golfului. Plaja mounda, la est de golf și la o distanță scurtă de Katelios este o zonă de cuibărit pentru țestoasele Loggerhead (Caretta caretta).

Culturi Locale
Dietetic
Grasimi Reduse
Healthy Food
Nemodificat Genetic