Descriere
Brânză de capră cu grăsimi reduse 100gr
- Brânză de capră cu grăsimi reduse 100gr este fabricată din lapte capră pasteurizat și îmbătrânit timp de cel puțin trei luni;
- produs exclusiv din lapte de capră, are o aromă aparte care lasă un gust plăcut cu o personalitate puternică;
- este folosită în rețete tradiționale sau poate fi inclusă într-o salată de legume cu ulei de măsline;
- acest tip de brânză conține magneziu, vitamina A, fosfor și calciu;
- atât brânza cât și laptele de capră sunt benefice în digestie
- brânză de capră conține cantități mai mici de grăsime decât alte forme de brânză;
- înlocuirea brânzei regulate cu brânză de capră poate ajuta să reduceți cantitatea de grăsimi saturate și colesterol din dietă;
- brânză de capră conține doar un pic mai mult de jumătate din cantitatea de grăsime decât brânză regulate ;
- conține mai puține calorii decât orice altă formă de brânză;
- în mod ideal, dacă înlocuiți Cheddar cu brânza de capră, veti reduce în mod eficient 200 – 300 de calorii din dietă;
- laptele de capră conține cantități semnificativ mai mici de lactoză decât laptele obișnuit;
- aceasta este brânza ideală pentru persoanele care suferă de intoleranță la lactoză;
- brânză de capră conține mai puțin de jumătate din cantitatea de sodiu decât brânză regulate;
- excesul de sodiu poate duce la afecțiuni cronice și boli potențial letale, cum ar fi infarct miocardic și chiar accident vascular cerebral;
- de obicei, medicii recomandă să nu avem mai mult de 2300 mg de sodiu pe zi;
- se combină perfect în salate de legume, unde puteți adaugă un oțet balsamic delicios;
- de la simpla omletă sau salată, brânză de capră se poate folosi și în plăcinte, ravioli, tarte, roșii umplute la cuptor, piept de pui umplut și multe alte combinații;
- Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 896Kj/216Kcal, grăsimi 16g din care acizi grași saturați 9g, glucide 0,9g din care zaharuri 0,9g, proteine 17g, sare 2,2g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.