fbpx

Cum platesc?

Cum platesc?

Modalitățile de plată utilizate de Greek Taste sunt:
1. numerar la livrare;
2. ordin de plată în contul bancar RO91BTRL04101202817405XX deschis la Banca Transilvania, Suc. Lipscani; în situația în care optați pentru această modalitate de plată ne rezervăm dreptul de a efectua livrarea comenzii ulterior primirii plății integrale, iar în cazul unei plăți incomplete vom amâna livrarea până ulterior achitării integrale.
3. card de debit/credit pe website-ul GreekTaste.ro prin intermediul procesatorului de plăţi autorizat cu care avem contract. Tranzacțiile pe website-ul nostru se efectuează în lei, iar, în cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât lei, plata se face la cursul în lei din ziua plății.
Dacă alegeți să faceți plata prin card bancar, este posibil ca banca care a emis cardul dumneavoastră să perceapă comisioane suplimentare, în funcție de contractul dumneavoastră cu banca emitentă a cardului.
Plata electronică este asigurată de un procesator de plăți electronice, înrolat în sisteme de securitate.
Produsele sunt însoțite de factură fiscală și chitanță/bon fiscal (după caz), clientul fiind obligat să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare.
GreekTaste.ro nu stochează detalii referitoare la cardul tău și la plățile pe care le faceți online prin intermediul website-ului nostru. Acestea sunt folosite de firma parteneră pentru procesarea securizată a plăților. Vă rugăm să citiți mai multe privind acest aspect în Politica de Confidențialitate.
În cazul livrării produsului prin firma de curierat, plata produsului se poate face direct către firma de curierat pe baza de chitanță.
GREEK TASTE atenționează clienții că firma de curierat nu este autorizată să permită clientului deschiderea coletelor înainte de semnarea de livrare și achitarea contravalorii acestora.
Prețul produselor este cel afișat pe website la momentul transmiterii comenzii. Periodic prețurile pot suferi modificări, dar schimbările vor afecta doar comenzile viitoare, nu și pe cele deja acceptate și confirmate
Costurile de livrare prin curier se percep suplimentar față de prețul produselor și sunt afișate pe website atunci când efectuați o comandă. Acestea depind de metoda de livrare pentru care optați şi de valoarea comenzilor.
Depunem toate eforturile pentru ca prețul de pe website să fie corect și complet. Totuși, dacă am menționat greșit prețul unui produs pe website-ul Grektaste.ro, nu suntem obligați să vă furnizăm acel produs la prețul menționat greșit – cu condiția de a vă notifica eroarea înainte de acceptarea comenzii. În această situație, veți putea decide dacă doriți sau nu să comandați produsul la prețul indicat corect, în caz contrar, vă vom restitui integral orice plată încasată deja, în cel mult 10 zile lucrătoare de când ne-ați comunicat refuzul de a achiziționa produsul la prețul corect.
GreekTaste.ro nu garantează păstrarea unui preț constant pentru produsele comercializate. Prețurile pot varia în funcție de prețul utilizat de producători, respectiv distribuitori, astfel că prețurile produselor pot suferi modificări neanunțate.

Cum platesc? – sperăm că v-am fost de ajutor cu această secțiune.