Livrare

Greek Taste – Livrare Magazin produse grecesti

Comanda online primită și confirmată se va livra în una/două zile lucrătoare. Livrarea poate dura mai mult, în situația în care se face într-o localitate din afara Bucureștiului sau în altă țară. În situații speciale, dat fiind slaba dezvoltare a unei infrastructuri optime de transport și aprovizionare, ne rezervăm dreptul de a mări timpul de livrare.
În cazul în care Greek Taste primește informații eronate legate de facturare sau livrarea produselor, aceasta își rezervă dreptul de a refuza onorarea livrării, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Termenilor și condițiilor prezentate pe site, sau, după caz, poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.
Livrarea se realizează prin intermediul unei firme de curierat, în București și în țară.
Comenzile cu valoare de peste 299 Lei se livrează gratuit București și în țară.
Restul comenzilor se taxează în funcție de greutate, conform tabelului de mai jos, practicat de societatea de curierat cu care avem contract – Bookurier.
Greutate colet – București/Național
0,01 – 1 kg          14 lei/20 lei
1,01 – 5 kg         15 lei/ 21 lei
5,01 – 10 kg       17 lei/ 25 lei
10,01 – 20 kg     23 lei/ 31 lei
20,01 – 30 kg    30 lei/ 38 lei
30,01 – 40 kg    36 lei/ 44 lei
Dacă un client nu este găsit la adresa specificată în formularul de comandă, sau indicată telefonic, acesta va fi contactat telefonic pentru a stabili o nouă dată de livrare. În situația în care nici la a doua dată clientul nu este găsit pentru a i se livra comanda, sau acesta este imposibil a fi contactat telefonic pentru a se stabili o a doua dată de livrare, atunci comanda se anulează, iar GREEK TASTE își rezervă dreptul de a refuza o comandă ulterioară a acelui client și de a solicita contravaloarea costului de livrare perceput de firma de curierat.
Greutatea maximă a coletului este de 40 kg. Dacă greutatea produselor comandate depășește această greutate, ne rezervăm dreptul de a vă livra comanda în mai multe colete, astfel încât greutatea fiecărui colet să nu depășească 40 kg. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a vă cere achitarea taxei de transport suplimentare conform greutății fiecărui colet rezultat.
Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, sigilat, al producătorului.
Greek Taste – Livrare Magazin produse grecesti nu își asumă răspunderea pentru pierderi ce pot apărea din cauza întârzierii livrării – dacă acestea sunt cauzate de circumstanțe ce nu țin de noi sau în privința cărora nu am putut lua măsuri rezonabile pentru a pre-întâmpina întârzierea (cum ar fi lipsa disponibilității produselor în stocurile producătorilor, condiții de transport sau livrare, cazuri de forță majoră, cazuri fortuite, etc.).