Musaca cu brânză feta 330gr

În stoc
FM001

44,90 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Musaca cu brânză feta 330gr cu ingrediente naturale după o rețetă tradițională grecească, cu ulei extra virgin de măsline.

1 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Musaca cu brânză feta 330gr

  • Musaca cu brânză feta 330gr urmează rețeta tradițională grecească de musca cu vinete, cartofi, carne tocată de vită, brânză feta și sos Bechamel;
  • un preparat realizat cu ingrediente proaspete, 100% naturale, de calitate superioară;
  • cuvântul musaca vine din arabă și înseamnă servit rece;
  • varianta grecească a acestui fel de mâncare este și versiunea care s-a impus în gastronomie;
  • tradițional, musacaua este pregătită din straturi de carne tocată (sau mărunțită cu cuțitul) de miel sau orice altă carne în alternanță cu felii de vânătă prăjită sau cartof, cu felii de tomate și sos alb;
  • ingredientele se pun într-un vas adânc și larg, se coc în cuptor și produsul, musacaua, se servește bucăți mari, permițând să se observe alternanța straturilor de legume și de carne.
  • în versiunea grecească, musacaua nu se prezintă în straturi;
  • musacaua grecească este pregătită din legume fierte în aburi sau prăjite, vinete, ardei gras, rosie, ceapă, toate amestecate cu carne tocată, fiind servită cu sos de iaurt și pilaf de orez;
  • sunt cunoscute și variante în care stratul de legume este compus din dovlecei, morcovi și cartofi;
  • instrucțiuni de încălzire: produsul nu necesită decongelare – scoateți produsul din congelator, găuriți folia de plastic în 4 locuri și puneți-o în cuptorul preîncălzit la 190oC, timp de 30 de minute sau în cuptorul cu microunde timp de 8 minute (la 1000 Watt).Temperatura și timpul de încălzire pot varia în funcție de tipul cuptorului. Temperatura din centrul alimentului trebuie să depășească 75oC. Scoateți folia de plastic la sfârșitul încălzirii
  • Ingrediente: sos cu carne tocată (30 %): carne de vită tocată congelată (18 %), apă, pulpă de roșii (roșii rase, suc de roșii, regulator de aciditate: acid citric), ceapă, pastă de roșii, ulei de măsline extra virgin, brânză Feta (1 %) (lapte de capră și de oaie pasteurizat, sare, cultură lactică, cheag), sare, pătrunjel, usturoi, zahăr, piper negru, nucșoară, foi de dafin, sos Bechamel (29 %): (lapte de vacă integral, făină de grâu, ulei de floarea-soarelui, ou integral pasteurizat, sare, nucșoară, piper negru), vinete (20 %): (vinete, ulei de floarea-soarelui), cartofi (20 %): (cartofi, ulei de floarea-soarelui), strat de acoperire (1 %).
  • Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 793kJ/191kcal (9*), grăsimi 12,9g (18*) din care 3,0g (15*) acizi grași saturași, glucide 11,3g (4*) din care 3,6g (4*) zaharuri, proteine 6,3g(13*), sare 0,93g (15*) * %CZR per 100g (CZR: Consumul zilnic de referință pentru un adult obișnuit – 8400kJ / 2000kcal.

Informații suplimentare

Greutate 0.500 kg
Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Musaca cu brânză feta 330gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kobatsiaris Brothers este o companie bine stabilită în segmentul alimentar care furnizează servicii de calitate în toată Grecia din 1969. Compania activează în domeniile serviciilor alimentare, în special pentru instituțiile de învățământ și spitale, organizarea și funcționarea cantinelor, servicii de catering pentru evenimente, producerea de alimente preparate pentru consum direct. Ocupă o poziție dominantă în sectorul alimentar din Grecia, având peste 40 de sucursale în peste 30 de orașe. Prin furnizarea de servicii alimentare pentru 8 instituții de învățământ superior și 3 spitale, compania contribuie la necesarul zilnic de hrană pentru 30000 de studenți și 1400 de pacienți.

Sérres este un oraș din Macedonia, Grecia, capitala unității regionale Serres și al doilea oraș ca mărime din regiunea Macedoniei Centrale, după Salonic.
În dialectul grecesc local, orașul este cunoscut sub denumirea de ” ta Serras ” (τα Σέρρας), care este de fapt o corupție a pluralului Acuzativ ” tas Serras ” (τάς Σέρρα of) al formei arhaice „ai Serrai” (αι Σέρραι). Mențiunea cea mai veche a acestei forme este atestată într-un document al Mănăstirii Docheiariou din Muntele Athos din 1383, în timp ce există multe alte astfel de referințe în documente din secolele XVI, XVII, XVIII și XIX. Era cunoscut sub numele de Serez sau Siroz în limba turcă. În limbile slave, orașul este cunoscut sub numele de Ser în sârbă , în timp ce în bulgară este cunoscut sub numele de Syar (Сяр) sauSer (Сер).
În anii postbelici, populația orașului a crescut substanțial și a existat, de asemenea, o creștere semnificativă a nivelului de trai. Primul ministru conservator, grecesc, Constantin Karamanlis (care a funcționat din 1955 până în 1963 și din nou din 1974 până în 1980) a fost originar din Serres și, ca urmare, oamenii săi au putut conta pe sprijinul guvernului grec central din Atena. Totuși, satele din câmpia din jurul orașului nu au fost atât de norocoase; prețurile scăzute ale produselor agricole au determinat multe persoane din aceste sate să emigreze, în mare parte în Statele Unite și Germania de Vest.
Începând cu 2015, primarul Serres este Petros Angelidis (independent, fost membru PASOK).

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural