fbpx

Servicii Corporate

Greek Taste – Cadouri Corporate sunt elegante, inedite, pline ochi cu delicatese alese, la prețuri potrivite pentru orice buget.

La cerere, putem personaliza cadourile în funcție de preferințe și de buget. Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa sales@greektaste.ro

Greek Taste - Cadouri Corporate

 

Greek Taste – Magazin produse grecesti: produse grecia, feta, măsline, ulei de măsline, ulei masline bio, masline grecia, pasta masline, produse eco, delicatese, ciocolată, produse bio, produse de post, produse vegane, iaurt grecesc, gyros, tzatziki, halloumi.

Produsele sunt naturale, fără coloranți, conservanți sau aditivi alimentari, realizate de mici producători care folosesc ingrediente de calitate superioară și acordă o atenție deosebită procesului de fabricare. Astfel, gustul lor este unic și dificil de găsit în alte locuri din lume. Diferența o face istoria, experiența și faptul că sunt produse făcute în casă sau în mici ferme.

Greek Taste este un mod de a interacționa cu oameni deschiși către noi experiențe culinare, este un mod de a împărtăși aceste experiențe și una dintre formele de a transpune în viața de zi cu zi ARTA DE A TRĂI FRUMOS.
Te invităm să călătorești cu noi într-o lume a gusturilor, aromelor și parfumurilor dosebite ale Greciei. Te vom purta prin istorie, mituri, tradiții, adevăruri și povești, iar la final vom aduce la tine acasă o experiență culinară ce va fi dincolo de orice așteptări.
Am început din pasiunea pentru arome rafinate și din preferința pentru produse unice, de calitate superioară, de la mici producători.

Îți promitem că vom căuta constant să îți oferim produse atent selecționate, aduse direct de la cei mai selecți producători din Grecia. Îți vom oferi constant produse de calitate superioară care fac parte din alimentația de fiecare zi a familiilor noastre, nu doar simple produse pentru vânzare.
Îți mulțumim că ai ales că faci parte din lumea Greek Taste!

Greek Taste te invită într-o călătorie magică în lumea unică a gusturilor, tradiției, aromelor, miturilor și parfumurilor de neuitat ale Greciei. Greek Taste …. it!