fbpx

Cataloage Greek Taste

 

 

Catalog Crăciun 2022-2023

 

 

 

 

 

Singura sărbătoare anuală care este universală. Este cea mai veche sărbătoare și are calitatea de a fi petrecută de toată populația Pământului indiferent de religie, culoare, sex, vârsta. În contextul acesta, conceptul de „idei de cadouri de Crăciun, de Anul Nou, de Revelion” poate lua o diversitate de forme, depinzând doar de cultura și arealul unde oamenii petrec evenimentul.

Catalog ulei extravirgin
Cataloage Greek Taste – Ulei de masline extravirgin

Uleiul de măsline extravirgin are un conținut semnificativ de grăsimi mononesaturate și acid oleic, nutrienți ce au fost asociați cu un risc scăzut de a dezvolta boli coronariene. De curând, oamenii au început să-și îndrepte atenția spre acest ulei și cercetătorii fac din ce în ce mai multe studii care arată cât de multe beneficii poate avea uleiul de măsline pentru organism, fie că este folosit pe cale internă sau externă.Sistemul imunitar este foarte important, deoarece rolul său este de a lupta împotriva virusurilor, a bacteriilor şi a altor microorganisme care provoacă boli. Uleiul de măsline extravirgin este bogat în antioxidanți și alți nutrienţi esențiali, care fortifică sistemul imunitar și oferă organismului protecție împotriva bolilor.

Cataloage Greek Taste dulceturi si mirodenii
Dulceturi si mirodenii

Consumate în diminețile reci de iarnă, dulcețurile și gemurile păstrează viu gustul fructelor de vara. Pentru împătimiții preparatelor din fructe Greek Taste vă prezintă cele mai sofisticate și delicate dulcețuri din Grecia. Despre mirodenii se știe că au un conținut mult mai ridicat de antioxidanți în comparație cu fructele și legumele. Antioxidanții ajuta la prevenirea cancerului, bolii Alzheimer, bolilor cardiovasculare etc., contribuind în același timp la păstrarea fermității și elasticității pielii.

Catalog masline
Masline

Măslinele sunt bogate în antioxidanți, cu beneficii pentru sănătate, de la combaterea inflamației până la reducerea creșterii microorganismelor. Uleiul de măsline conține numeroși nutrienți care pot inhiba sau distruge bacteriile dăunătoare.

Catalog cosmetice
Cosmetice

În colecția de cosmetice veți găsi o  gamă bogată de săpunuri bio,  o varietate mare de săpunuri sănătoase, atent selecționate și verificate de noi sau pe baza părerilor venite de la clienții noștri, care le-au comandat și încercat.