fbpx

Cum comand?

Cum comand?

Comenzile se pot plasa pe website sau prelua telefonic, astfel:
Plasarea comenzii personal pe website Greek Taste prin: autentificarea în contul Dvs.-/crearea unui cont – selectarea produselor dorite și adăugarea în coșul de cumpărături –click pe plătește unde vi se vor cere datele de facturare și cele de livrare – Click pe butonul Pasul următor unde vi se cere sa alegeți metoda de plată – Transmiterea comenzii către GreekTaste.ro.
Plasarea comenzii telefonic la nr. 0734.099.164 situație în care va trebui să oferiți operatorului datele necesare creării unui cont în numele Dvs. (nume cont, adresă de email validă, nr telefon, adresă livrare, date facturare). În timpul preluării comenzii puteți verifica, modifica şi corecta anumite erori. Va trebui să vă asigurați că detaliile oferite de Dvs. sunt corecte şi complete. Înainte de a plasa comanda puteți vizualiza contul Dvs. si datele din acesta pentru confirmare. GreekTaste.ro îşi rezervă dreptul de a verifica datele transmise și de a vă solicita date suplimentare înainte de acceptarea comenzii.

Confirmarea comenzilor
Ulterior plasării unei comenzi pe site-ul GreekTaste.ro, veți primi un email de confirmare şi acceptare a comenzii. Acesta este momentul perfectării contractului între Dvs. şi GreekTaste.ro.
Ulterior plasării comenzii telefonice, veți primi un email de confirmare și acceptare a comenzii și link-uri către conținutul Politicii de Confidențialitate, către Termeni și condiții și Politica de Cookies pe care vă invităm să le parcurgeți cu atenție. Acceptarea comenzii și, respectiv, existența unui contract între dumneavoastră și noi este implicită.
Contractul implică obligația dumneavoastră de a plăti produsele comandate. Este indicat să păstrați e-mail-ul prin care acceptăm comanda și confirmăm încheierea contractului.
În lipsa unor prevederi contrare, contractul va dura până la livrarea și plata integrală a tuturor produselor comandate.
Cu persoanele fizice care doresc aprovizionare curentă, se pot încheia acorduri specifice, în condiții stabilite prin negocierea directă dintre părți.Cu firmele care solicită un volum ridicat de marfă și aprovizionare curentă, se pot stabili condiții speciale de lucru în urma unui contract comercial semnat între părți.

Cum comand? – sperăm ca v-am fost de ajutor.