Salată de icre roșii (Tarama) 250gr

În stoc
SG014

21,70 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Salată de icre roșii (Tarama) 250 gr salată tradițională din icrele de cod tradiționale grecești, de culoare grena, ce te duce cu gândul la verile petrecute în Grecia;

1 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Salată de icre roșii (Tarama) 250gr

  • salată tradițională din icrele de cod tradiționale grecești, de culoare grena, ce te duce cu gândul la verile petrecute în Grecia;
  • Salată de icre roșii (Tarama) 250gr poate fi servită ca aperitiv la celebrele mezze grecești;
  • perfectă tartinabilă cu o felie de lămâie;
  • salata de icre conține o mulțime de vitamine (D, B12, retinol, acid ascorbic, niacină și riboflavină), dar și minerale precum zinc, fosfor și potasiu;
  • consumul de icre poate proteja organismul de multiple afecțiuni;
  • afecțiuni ale inimii (atac de cord, ritm cardiac anormal, coagularea sângelui) – beneficiile se datorează scăderii nivelului trigliceridelor din sânge;
  • acizii grași polinesaturați găsiți în pește previn deteriorarea celulelor nervoase și presiunea mare a sângelui, în plus, ajutând în privința puterii de concentrare;
  • se pot diminua efectele acesteia prin consumul de pește, fiindcă acizii grași omega 3 cresc nivelul serotoninei de la nivelul creierului;
  • uleiurile din pește reduc inflamațiile din organism cum ar fi artrita reumatoidă;
  •  o dietă bazată pe consumul de pește poate diminua neplăcerea provocată de apariția ridurilor, întârziind procesul apariției lor;
  • negre, roții, portocalii sau albe: icrele au fost considerate dintotdeauna delicatese!
  •  icrele sunt benefice în aproape orice dietă;
  • Ingrediente: ulei de soia, 10% icre de cod preparate (icre de cod, apă, ulei de soia, sare, agent de îngroșare: E466, colorant E120), apă, piure de cartofi (cartofi, turmenic), sare, acid citric, agent de acidifiere, conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu;
  • Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1907kj/463Kal, grăsimi 48,22g din care acizi grași saturați 7,76g, glucide 5,5g din care zaharuri 0,6g, proteine 1,73g, sare 2,49g.

Informații suplimentare

Greutate 0.550 kg
Culturi locale

Da

Nemodificat genetic

Da

Healthy

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Salată de icre roșii (Tarama) 250gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

D. Giagkos și A. Oikonomou au decis în 1980 înființarea companiei MAKEDONIA SALAD în Salonic, obținând o experiență importantă de 20 de ani în acest sector. De-a lungul timpului, compania a fost în general acceptată ca una dintre cele mai vechi și mai dinamice companii de pe piață.
Printr-o creștere constantă și ca urmare a creșterii nevoilor de producție, în 1996 a devenit necesar ca compania să se mute în noile instalații mai mari, noua unitate de producție la Parcul Industrial din Lakkomma, 31st klm National Road Thessaloniki – Moudania, oferind o nouă dinamică în procesul de producție și comerț al produselor sale.
Păstrând ca obiectiv de bază cele patru principii Calitate – Serviciu – Preț – Viteză și, de asemenea, echipat cu mașini de ultimă generație și certificate de calitate a producției, MAKEDONIA Salads își rezervă una dintre cele mai mari acțiuni de pe piața elenă și prezintă activități de export cu parteneriate stabile în Austria, Belgia, Franța și Germania.

Salonic – Thessaloniki, al doilea oraș ca mărime din Grecia, a fost numit astfel după numele fondatorului orașului Salonicul. Orașul a fost fondat de Cassandru al Macedoniei în 315 î.Hr., și denumit astfel în onoarea soției sale, fiică a lui Filip al II-lea, soră vitregă a lui Alexandru cel Mare.
Denumirea provine de la contragerea cuvintelor grecești Θεσσαλών (transliterat: Thessalón, în română: „thessali”) și νίκη (transliterat: níke, în română: „victorie”), comemorând victoria macedonenilor asupra locuitorilor din Focida, cu ajutorul thessalilor.

Culturi Locale
Healthy Food
Nemodificat Genetic