Descriere
Salată de icre roșii (Tarama) 250gr
- salată tradițională din icrele de cod tradiționale grecești, de culoare grena, ce te duce cu gândul la verile petrecute în Grecia;
- Salată de icre roșii (Tarama) 250gr poate fi servită ca aperitiv la celebrele mezze grecești;
- perfectă tartinabilă cu o felie de lămâie;
-
salata de icre conține o mulțime de vitamine (D, B12, retinol, acid ascorbic, niacină și riboflavină), dar și minerale precum zinc, fosfor și potasiu;
-
consumul de icre poate proteja organismul de multiple afecțiuni;
- afecțiuni ale inimii (atac de cord, ritm cardiac anormal, coagularea sângelui) – beneficiile se datorează scăderii nivelului trigliceridelor din sânge;
- acizii grași polinesaturați găsiți în pește previn deteriorarea celulelor nervoase și presiunea mare a sângelui, în plus, ajutând în privința puterii de concentrare;
- se pot diminua efectele acesteia prin consumul de pește, fiindcă acizii grași omega 3 cresc nivelul serotoninei de la nivelul creierului;
-
uleiurile din pește reduc inflamațiile din organism cum ar fi artrita reumatoidă;
-
o dietă bazată pe consumul de pește poate diminua neplăcerea provocată de apariția ridurilor, întârziind procesul apariției lor;
- negre, roții, portocalii sau albe: icrele au fost considerate dintotdeauna delicatese!
- icrele sunt benefice în aproape orice dietă;
- Ingrediente: ulei de soia, 10% icre de cod preparate (icre de cod, apă, ulei de soia, sare, agent de îngroșare: E466, colorant E120), apă, piure de cartofi (cartofi, turmenic), sare, acid citric, agent de acidifiere, conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu;
- Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1907kj/463Kal, grăsimi 48,22g din care acizi grași saturați 7,76g, glucide 5,5g din care zaharuri 0,6g, proteine 1,73g, sare 2,49g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.