Salată de crudități (Kipourou) 250 gr

În stoc
SG016

14,80 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Salată de crudități (Kipourou) 250 gr perfectă ca aperitiv la celebrele mezze grecești dar și ca garnitură pentru cârnăciori, chifteluțe sau carne la grătar;

5 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Salată de crudități (Kipourou) 250 gr

  • Salată de crudități (Kipourou) 250 gr are un gust autentic grecesc de salată de crudități;
  • o salata care te duce cu gândul la verile petrecute în Grecia;
  • salata de crudități Kipourou este preparată după o metodă tradițională grecească;
  • perfectă ca aperitiv la celebrele mezze grecești dar și ca garnitură pentru cârnăciori, chifteluțe sau carne la grătar;
  • o salată grecească este o mâncare  tradițională, care include de obicei brânză feta, măsline, castraveți, ceapă roșie, ulei de măsline;
  • includerea acestor ingrediente este o modalitate sănătoasă  prin adăugarea de vitamine cheie și minerale pentru sănătatea ta;
  • ca regulă generală, se recomandă includerea salatelor în dietă;
  • nu contează dacă scopul este să slăbești sau pur și simplu să îmbunătățești sănătatea;
  • există multe ingrediente care pot fi incluse în reteta de salată, în care continutul nutritional al salatelor variază complet;
  • oricum, varietatea este unul dintre pilonii esentiali ai dietei. Indiferent cât de dens este din punct de vedere nutrițional un preparat, este necesar să ne asigurăm că acesta apare în plan în măsura corectă, pentru a preveni deficiențele nutrienților esențiali care pot condiționa starea de sănătate;
  • Salata de crudități (Kipourou) constituie un aliment care are multe proprietăți pozitive pentru sănătate;
  • există sute de rețete de salate diferite. Multe dintre ele sunt bogate în carbohidrati precum orez, quinoa, paste sau leguminoase. Trebuie doar să alegeți modul optim de pregătire a acestora în orice moment, în funcție de activitatea care urmează să fie desfășurată în continuare;
  • ingrediente: maioneză (ulei de soia, gălbenuș de ou, apă, sare), legume ( morcovi, castraveți mici, țelină), sare, zahăr, conservanți: sorbat de potasiu – poate să conțină urme de pește, semințe de muștar, susan;
  • Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 2052kj/498Kal, grăsimi 52,61g din care acizi grași saturți 8,73g, glucide 5,33g din care zaharuri 2,92g, proteine 0,9g, sare 1,18g.

Informații suplimentare

Greutate 0.550 kg
Culturi locale

Da

Healthy

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Salată de crudități (Kipourou) 250 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

D. Giagkos și A. Oikonomou au decis în 1980 înființarea companiei MAKEDONIA SALAD în Salonic, obținând o experiență importantă de 20 de ani în acest sector. De-a lungul timpului, compania a fost în general acceptată ca una dintre cele mai vechi și mai dinamice companii de pe piață.
Printr-o creștere constantă și ca urmare a creșterii nevoilor de producție, în 1996 a devenit necesar ca compania să se mute în noile instalații mai mari, noua unitate de producție la Parcul Industrial din Lakkomma, 31st klm National Road Thessaloniki – Moudania, oferind o nouă dinamică în procesul de producție și comerț al produselor sale.
Păstrând ca obiectiv de bază cele patru principii Calitate – Serviciu – Preț – Viteză și, de asemenea, echipat cu mașini de ultimă generație și certificate de calitate a producției, MAKEDONIA Salads își rezervă una dintre cele mai mari acțiuni de pe piața elenă și prezintă activități de export cu parteneriate stabile în Austria, Belgia, Franța și Germania.

Salonic – Thessaloniki, al doilea oraș ca mărime din Grecia, a fost numit astfel după numele fondatorului orașului Salonicul. Orașul a fost fondat de Cassandru al Macedoniei în 315 î.Hr., și denumit astfel în onoarea soției sale, fiică a lui Filip al II-lea, soră vitregă a lui Alexandru cel Mare.
Denumirea provine de la contragerea cuvintelor grecești Θεσσαλών (transliterat: Thessalón, în română: „thessali”) și νίκη (transliterat: níke, în română: „victorie”), comemorând victoria macedonenilor asupra locuitorilor din Focida, cu ajutorul thessalilor.

Culturi Locale
Healthy Food
Nemodificat Genetic