Descriere
Talagani 200gr
- Talagani 200gr este o brânză tradițională 100% grecească, lucrată manual din lapte de oaie și capră;
- a fost pentru prima dată realizată în Messinia de către soția cipriotului Costa Apostolou
- acesta de obicei se prepară la grătar, dar poate fi, de asemenea, folosită ca ingredient într-o varietate de rețete creative;
- datorită compoziției sale, atunci când este la grătar își păstrează aroma puternică, completă;
- cel mai impresionant lucru despre Talagani este că gătește fără să se topească, păstrându-și forma în timp ce textura sa devine chewy;
- este ușor și rapid să gătești pe un grătar sau într-o tigaie non-stick și poate fi savurat pe cont propriu – ca un acompaniament excelent pentru vin, ouzo sau raki – sau în salate, gustări și orice altă rețetă ți-ai putea imagina!
- caracterul său unic a câștigat, până în prezent, 14 premii în competiții naționale și internaționale, în timp ce este preferată pe scară largă de bucătari și restaurante celebre din întreaga Grecie;
- brânza Talagani este făcută cu grijă, conform rețetei tradiționale a familiei Apostolou, o familie cu cunoștințe profunde în modul de prelucrare a laptelui de oaie și capră și în realizarea produselor handmade;
- astfel, cheagul și cultura sunt adăugate la lapte în exact același mod în care a fost făcut timp de decenii de către producătorii tradiționali de brânzeturi din regiune;
- puteți să o serviți într-o salată verde cu oțet balsamic, stafide, semințe de rodii, felii de mandarine și ulei extravirgin de măsline sau cu zahar caramelizat și fistic din Eghina ți chiar pe o frigăruie cu legume și bucățele de carne marinată în cognac aromat;
- ingrediente: lapte de oaie și lapte de capră, cheag, sare, mentă;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 373Kcal/1547Kj, grăsimi 30g din care acizi grași saturați 15g, glucide 0,7g din care zahăr 0g, fibre 0g, proteine 25g, sare 2,5g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.