Descriere
Graviera maturată 3 luni cu trufe 125gr
- Graviera maturată 3 luni cu trufe 125greste o brânză maturată aromată cu trufă neagră din munții Halkidiki;
- Graviera cu trufe negre este produsă în Viotia și conține exclusiv lapte de oaie de la rase selectate din zonă;
- este un produs unic, bazat pe combinația puternică de brânză cu trufa aromată;
- o brânză rafinată cu un gust echilibrat și o aromă deosebită;
- datorită rețetei speciale, trufa neagră este frământată cu mâna și astfel brânza dobândește arome nebănuite ale trufelor, care persistă în gust, păstrându-și caracterul datorită laptelui său de oaie de înaltă calitate;
- se poate servi în combinație cu vin roșu xinomavro baricat;
- se poate combina în mod ideal cu pesmeți din orz, rucola și chutney de ceapă;
- trufele sunt ciuperci subterane, care cresc în solurile calcaroase, în apropierea rădăcinilor copacilor mari, de exemplu, aluni, pini, mesteceni, fagi sau stejari;
- trufele se împart în mai multe categorii: trufe albe, negre, de toamnă sau de primăvară;
- trufele negre au o aromă înțepătoare și un gust mai bun, atunci când sunt gătite;
- ca ingredient în diferite feluri de preparate, trufele oferă o aromă proaspătă, lemnoasă, de ciupercă, având un gust discret de ciocolată;
- fiind o specie de ciuperci, consumul de trufe este benefic în alimentație fiind recomandate pentru persoanele cu afecțiuni cardiace și persoanelor care au colesterolul mărit;
- fosforul din trufe este benefic pentru persoanele care suferă de boli ale oaselor sau renale, stres, epuizare fizică sau boli para tiroidiene;
- magneziul din trufe are rol esențial în contracția și relaxarea musculară;
- trufele sunt o sursă bogată în antioxidanți și au efect antibacterian, ceea ce ajută la întărirea sistemului imunitar;
- scoateți brânza din frigider cu 20 de minute înainte de a fi servită pentru a vă bucura de aromele sale extraordinare;
- înainte de servire îndepărtați coaja de aprox. 5mm;
- ingrediente: lapte grecesc pasteurizat de oaie 100 %, fermenți, culturi, cheag, trufe negre – umiditate max. 38 %, grăsimi minime în substanță uscată 40 %;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 351 kal/1471kj, grăsimi 28,5g din care acizi grași saturați 20g, glucide ˂ 1g din care zaharuri 0g, proteine 23,1g, sare 2,6g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.