Saganaki cu mentă 200gr

În stoc
bg055

40,80 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Saganaki cu mentă 200gr – un tip de brânză tradițional grecesc, cu aromă și gustv intens, fresh, specială pentru grătar sau tigaia de teflon.

4 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Saganaki cu mentă 200gr

  • Saganaki cu mentă 200gr este o brânză grecească din lapte de oaie și lapte de capră specială pentru grătar/tigaie de teflon;
  • uneori este aromată cu cimbru, nucă, mastic, piper roșu, scorțișoară, semințe negre, piper negru, ulei de măsline, sau afumată;
  • Saganaki este un aliment tradițional grecesc, este originară din insula Lesvos. insula poeților și a iubirii, a lui Sappho, Alkaios, Pittakos, Myrivilis, Venezis și Elytis a căror poezie oglindește măreția lumii;
  • se poate prăji la tigaie și devine unul din cele mai simple și mai gustoase aperitive din bucătăria grecească;
  • crocantă la exterior, ușor moale la interior, saganaki cheese este perfectă atât la micul dejun, pentru cină sau ca aperitiv;
  • este o opțiune pentru o masă de seară ușor de preparat;
  • este un aperitiv minunat, ideal pentru mezze alături de câteva măsline verzi sau kalamata;
  • totodată are un gust bun și îndesată într-un rulou de pită, cu câteva felii de roții proaspete si aromate, pentru a crea o variantă minunată a umilului sandviș cu brânză;
  • poți stoarce o felie de lămâie proaspătă peste preparat sau o poți savura ca atare;
  • se prepară foarte ușor și se potrivește gusturilor gourmet;
  • Saganaki reprezintă cel mai bun aperitiv grecesc;
  • ingrediente: lapte pasteurizat de oaie și capră din Grecia, mentă 1%, cheag, culturi, sare;
  • declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1596Kj/ 384Kcal, grăsimi 31g din care acizi grași saturați 21g, glucide2,3g din care zaharuri  0,8g, proteine 25g, sare 2,2g.

 

Informații suplimentare

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saganaki cu mentă 200gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Totul a început când bunicul lui Stamatis Proikas s-a întors în Sohos de pe Muntele Athos, unde a învățat arta brânzei de la călugări. Și-a făcut imediat prima turmă pentru a dezvolta producția de lapte. Nepotul Stamatis a continuat întreprinderea bunicului său în efortul său de a-și întreține familia tatălui orfan. În Grecia postbelică, Stamatis a decis să înființeze prima fabrică de lapte profesională în 1962, ținând cont de faptul că piața din Salonic apreciate și recunoștea deja kasseri-ul care se producea în Sohos. Conform legislatiei in vigoare, kasseri-ul care a fost produs, a fost denumit dupa producator iar termenul KASSERI CHEESE PROIKAS SOHOS ramane denumirea produsului pana in prezent. În 1979, fiica lui Stamatis Proikas, Eleni, care aparține celei de-a treia generații a familiei, a preluat compania și ea continuă să o conducă până astăzi. De asemenea, fiicele ei acționează cu succes în companie deschizând noi perspective pentru dezvoltarea și evoluția continuă a acesteia.

Este o comunitate și o fostă municipalitate din unitatea regională Salonic, Grecia. De la reforma administrației locale din 2011, aceasta face parte din municipalitatea Lagadas, din care este o unitate municipală. Comunitatea Sochos se întinde pe o suprafață de 153.042 km în timp ce unitatea municipală respectivă se întinde pe o suprafață de 281.518 km
Sochos se află pe un platou la o altitudine de aproximativ 600 m deasupra nivelului mării, adică la 15 km nord de Lacul Volvi. Zona de pădure din Muntele Vertiskos începe la marginea așezării.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic