Descriere
Brânză Saganaki cu mentă 200gr
- Brânză Saganaki cu mentă 200gr este o brânză grecească din lapte de oaie și lapte de capră sau o combinație și folosită pentru prepararea saganaki;
- uneori este aromat cu cimbru, nucă, mastic, piper roșu, scorțișoară, semințe negre, piper negru sau ulei de măsline; sau afumat;
- Brânză Saganaki este un aliment tradițional grecesc, și după cum vă puteți imagina cu o astfel de selecție largă de brânză grecească pentru a alege, exista mai multe tipuri de brânză, în ciuda că mulți oameni doar presupun că saganaki este doar brânză saganaki!
- este originară din insula Lesvos. Insula poeților și a iubirii, a lui Sappho, Alkaios, Pittakos, Myrivilis, Venezis și Elytis a căror poezie oglindește măreția lumii. „O frunză de avion aruncată în Marea Egee”, a dăruit pământul verde, „un dar de la Dumnezeu” pentru locuitorii săi, care se află între est și vest;
- se poate prăji la tigaie și devine unul din cele mai simple și mai gustoase aperitive din bucătăria grecească;
- crocantă la exterior, ușor moale la interior, saganaki cheese este perfectă atât la micul dejun, pentru cină sau ca aperitiv;
- este o opțiune pentru o masă de seară ușor de preparat;
- este un aperitiv minunat, ideal pentru mezze alături de câteva măsline verzi sau kalamata , dar totodată are un gust bun și feliat și îndesat într-un rulou de pită, pentru a crea o variantă minunată a umilului sandviș cu brânză;
- poți stoarce o felie de lămâie proaspătă peste preparat sau o poți savura ca atare;
- se prepară foarte ușor și se potrivește gusturilor gourmet;
- Brânză Saganaki reprezintă cel mai bun aperitiv grecesc;
- Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1596Kj/ 384Kcal, grăsimi 31g din care acizi grași saturați 21g, glucide2,3g din care zaharuri 0,8g, proteine 25g, sare 2,2g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.