Descriere
Saganaki cu mentă 200gr
- Saganaki cu mentă 200gr este o brânză grecească din lapte de oaie și lapte de capră specială pentru grătar/tigaie de teflon;
- uneori este aromată cu cimbru, nucă, mastic, piper roșu, scorțișoară, semințe negre, piper negru, ulei de măsline, sau afumată;
- Saganaki este un aliment tradițional grecesc, este originară din insula Lesvos. insula poeților și a iubirii, a lui Sappho, Alkaios, Pittakos, Myrivilis, Venezis și Elytis a căror poezie oglindește măreția lumii;
- se poate prăji la tigaie și devine unul din cele mai simple și mai gustoase aperitive din bucătăria grecească;
- crocantă la exterior, ușor moale la interior, saganaki cheese este perfectă atât la micul dejun, pentru cină sau ca aperitiv;
- este o opțiune pentru o masă de seară ușor de preparat;
- este un aperitiv minunat, ideal pentru mezze alături de câteva măsline verzi sau kalamata;
- totodată are un gust bun și îndesată într-un rulou de pită, cu câteva felii de roții proaspete si aromate, pentru a crea o variantă minunată a umilului sandviș cu brânză;
- poți stoarce o felie de lămâie proaspătă peste preparat sau o poți savura ca atare;
- se prepară foarte ușor și se potrivește gusturilor gourmet;
- Saganaki reprezintă cel mai bun aperitiv grecesc;
- ingrediente: lapte pasteurizat de oaie și capră din Grecia, mentă 1%, cheag, culturi, sare;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1596Kj/ 384Kcal, grăsimi 31g din care acizi grași saturați 21g, glucide2,3g din care zaharuri 0,8g, proteine 25g, sare 2,2g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.