Descriere
Măsline Kalamata BIO 200gr
- Măsline Kalamata BIO 200gr au un conținut redus de sare;
- deosebit de crocante și aromate, 100% naturale și provin din culturile de măslini organice ale regiunii Kalamata, Grecia;
- ideale pentru aperitive, salate sau pot fi consumate ca atare, constituind o gustare sănătoasă;
- măslinele sunt culese manual după ce s-au copt complet și sunt lăsate în apă cu sare pentru a se înlătura în mod natural gustul amar;
- acest tip de procedeu se numește „procesare naturală” sau „procesare de tip grecesc” și poate dura până la 6 luni de zile, în funcție de condițiile climatice, fiind cel mai sănătos mod de preparare al măslinelor;
- textură cărnoasă, îmbietoare, gust dulce, bogat, fructos, cu conținut redus de sare;
- faimoasele măsline kalamata au o formă migdalată, o culoare maro spre mov, aromă incredibilă și un gust dulceag;
- măsline kalamata cu denumire de origine protejată (DOP), crescute chiar în regiunea Kalamata;
- măslinele Kalamata sunt bogate în grăsimi sănătoase și conțin un antioxidant natural foarte apreciat de nutriționiști, anume hidroxitirosol;
- maslinele kalamata pot întări sistemul imunitar al corpului nostru care este ca un mecanism de aparare ce ne protejează corpul de atacul invadatorilor străini, cum ar fi bacteriile, virusuri si ciuperci, și ste considerat ca o coloana vertebrala a „sanatatii bune”;
- măslinelor kalamata au un conținut bogat de antioxidanti precum vitamina C, vitamina A si alti compusi antioxidanti si anume fitonutrientii si polifenolii;
- păstrate în vid cu ulei de măsline extra virgin;
- ingrediente: măsline verzi*(60%), ulei extra virgin de măsline*, sare (*produs de ferme organice);
- Declarație nutrițională per 100g produs finit: valoare energetică 204 KCal/855 Kj, grăsimi 21,9g, din care acizi grași saturați 6,29g, mono saturați 11,2g, poli saturați 1,63g, glucide 0,2g din care zaharuri <0,5g, fibre 2.9g, proteine 1,5g, sare 577mg.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.