Descriere
Graviera maturată 5 luni cu 4 tipuri piper 125gr
- pasiunea pentru produsele fine realizate de micii producători greci, au determinat producătorii să încerce combinații mai puțin cunoscute și să creeze o marcă ce devine sinonimul brânzeturilor de înaltă calitate;
- Graviera maturată 5 luni cu 4 tipuri piper 125gr este produsă în Creta și conține în cea mai mare parte lapte de oaie și puțin lapte de capră din Creta muntoasă;
- este un tip de brânză dură cu o aromă ușor dulce;
- acest sortiment poate cuceri pe oricine datorită texturii ferme și fine la atingere, dar și datorită aromei deosebite;
- cu o rețetă și o tehnică deosebită, boabele de piper aromate sunt amestecate cu brânza, dându-i o aromă intensă și picantă, fără a acoperi totuși aromele brânzei;
- se poate servi alături de un vin roșu de agiorgitiko;
- poate fi servită în combinație cu pâine integrală și chutney de roșii uscate la soare;
- o brânză versatilă, graviera poate fi tăiată, rasă, utilizată în feluri de mâncare sau servită în salate;
- toate produsele noastre sunt realizate manual cu rețete tradiționale unice de o calitate și un gust excepționale;
- acest sortiment poate cuceri pe oricine datorită texturii ferme și fine la atingere, dar și gustului ușor sărat, picant;
- scoateți brânza din frigider cu 20 de minute înainte de a fi servită pentru a vă bucura de aromele sale extraordinare;
- înainte de servire îndepărtați coaja de aprox. 5mm;
- ingrediente: lapte pasteurizat de oaie și capră (până la 10%), sare, piper alb, verde, negru și roșu 1%, culturi, cheag;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 415kal/1721kj, grăsimi 33g, din care acizi grași saturați 23g, glucide 2,8g din care zaharuri ˂0,50g, proteine 26g, sare 1,3g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.