Descriere
Vin roșu Alta Naoussa 12.5% 750ml
- arome complexe de căpșune proaspete și mure, pastă de măsline, ierburi, cafea și o componență vegetală elegantă;
- aciditate vie, corp plin, rotund și final lung, complex, dominat de tușe de căpșune și ciuperci;
- strugurii sunt culeși manual, sunt desciorchinați în proporție de 75%, apoi are loc o macerație de 18 zile.
- fermentația alcoolică începe cu drojdii sălbatice și este atent controlatăd
- după fermentația malolactică, vinul este tras în butoaie de 500 de litri, unde rămâne un an pentru maturare. Îmbuteliat nefiltrat;
- potențial de învechire: peste 15 ani;
- alcool: 12,5%;
- tip vin: sec;
- Vin roșu Alta Naoussa 12.5% asocieri culinare: merge perfect cu miel, cu organe, carne roșie, tocană, steak la gratar, cârnați, coq au vin, brânzeturi Gouda sau Cheddar maturate;
- vinul a fost un obiect de studiu științific destul de popular în ultimele decenii, mai ales după ce în compoziția lui a fost izolat resveratrolul, un antioxidant foarte puternic, care poate face minuni pentru imunitatea noastră;
- unde mai pui ca antioxidanții sunt la modă, iar asocierea lor cu alimentele cele mai comune este întotdeauna o temă de discuție interesantă;
- vinul roșu conține melatonină, un antioxidant care ajută la reglarea ceasului biologic;
- studiile au demonstrat că un pahar de vin roșu băut înainte de culcare te ajută să adormi mult mai ușor;
- nu întâmplător companiile de cosmetice își asociază mai nou produsele cu vinul roșu;
- este vorba, din nou, despre antioxidanții pe care îi găsești în acest aliment, care s-au dovedit benefici și pentru sănătatea tenului;
- conform studiilor, resveratrolul are reale proprietăți antiîmbătrânire, prin urmare el este cel mai adesea pomenit în reclamele pentru cremele care au rolul de a păstra prospețimea tenului;
- un pahar de vin roșu conține o serie întreagă de ingrediente active, care ajută la reglarea nivelului de zahăr în sânge;
- cu toate acestea, trebuie menționat faptul că bolnavilor de diabet le este interzis consumul de alcool de orice fel;
- un pahar de vin la masă stimulează și digestia nu doar conversația;
- polifenolii din vin funcționează ca un pansament gastric în contact cu compușii chimici din alimente și relaxează mușchii stomacului în timpul digestiei;
- în plus, alți doi compuși ai vinului, flavonoidele și saponinele, ajută la prevenirea câtorva dintre cele mai comune afecțiuni ale inimii.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.