Descriere
Ouzo Tsipouro Dekaraki 700ml
- limpede, clar, incolor, cu lacrimi dense care curg cu viteza medie;
- arome clare și intense de smochine, stafide, nuc și trandafir;
- corpolent, sec și cu căldură dată de alcool;
- aromele resimțite în gust sunt de smochine, stafide, nuci, pere, bergamotă, trandafir și cuișoare;
- dekaraki este cel mai bine servit rece, la 10C și asociat în mod ideal cu gustări (mezedes) alese din zona Tirnavos;
- savurați-l alături de brânză manouri la grătar, roșii uscate la soare, ciuperci prăjite, macrou sărat sau orice fel de murături;
- de asemenea, este bun și după masă, ca digestiv;
- un tsipouro cu un astfel de gust de neegalat și de o calitate superioară ar trebui sa fie servit folosindu-se tradiționalul picurător;
- alcool: 40% vol;
- cu gustul caracteristic și aroma distinctă, conține: apă din izvoarele râului Sedountas, anason Lisvorio, chimen de la North Evia, scorțișoară, nucșoară, extract de mastic din Chios, diverse alte ierburi și sare de la Kalloni Lesvos;
- Ouzo Tsipouro Dekaraki 700ml este întotdeauna mai bun cu apă sau gheață, nu sec. Și cel mai bun mod de a-l servi este de a adăuga apă înainte de gheață, astfel încât temperatura să fie redusă treptat și aromele eliberate în mod corespunzător;
- Beți-l cu prietenii în fața unui platou cu gustări (meze);
- inspirat de Bicentenarul Revoluției Grecești și de desenele costumelor tradiționale grecești.Distileria Plomari Isidoros Arvanitis celebrează spiritul libertății.
pe care strămoșii noștri ne-au lăsat-o moștenire prin lansarea unei sticle de colecție aniversare; - cele trei valori pe care ouzo de Plomari le reprezintă sunt autenticitatea, tradiția și moștenirea greacă;
- ți se amintește de ele de fiecare dată când se deschide o sticlă; de fiecare dată când luați o înghițitură!
- este tradiția și autenticitatea care s-au păstrat până în zilele noastre în cele 18 escaturi de cupru hand-made care sunt încă folosite pentru a produce Ouzo de Plomari;
- aroma distinctă a Ouzo de Plomari este rezultatul rețetei unice pe care Isidoros Arvanitis ne-a transmis-o;
- o rețetă pe care a păzit-o ca pe un secret bine păstrat și încredințată copiilor săi și nepoții ca cea mai prețioasă apartenență a sa;
- așa a ajuns astăzi la noi, din generație în generație.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.