Rulouri de napolitane cu ciocolată lapte și caramel sărat 155gr

Nu este în stoc
bt072

35,90 lei

Rulouri de napolitane cu ciocolată lapte și caramel sărat 155gr-  napolitane artizanale, fabuloase, special concepute pentru copii mai mari sau mai mici.

Stoc epuizat

Descriere

Rulouri de napolitane cu ciocolată lapte și caramel sărat 155gr

  • napolitane artizanale, special concepute pentru copii mai mari sau mai mici;
  • Rulouri de napolitane cu ciocolată lapte și caramel sărat 155gr pot fi servite ca atare sau alături de o ceașcă de cafea, lapte sau ceai;
  • se spune că vafele există de foarte mult timp, iar istoricii spun că sunt originare din Grecia antică;
  • bucătarii greci antici prăjeau prăjituri plate între plăci de metal atașate de mânere lungi de lemn;
  • acele prăjituri se numeau obelios și, spre deosebire de cuvântul tort, aceste vafe timpurii nu erau deloc dulci;
  • mai târziu, în Europa medievală, biserica catolică a început să servească un tip de napolitană asemănătoare vafei în timpul împărtășirii binecuvântărilor;
  • aceste oublies (sau „napolitane”, derivate din termenul grecesc) au fost de obicei făcute folosind făină de cereale și apă și ar reprezenta scene biblice, cruci și alte icoane religioase;
  • ele erau adesea servite după masă ca o binecuvântare finală simbolică;
  • mai târziu a evoluat pe măsură ce noile condimente și ingrediente au fost aduse din est;
  • vafele au început apoi să se răspândească în toată Europa;
  • pe măsură ce s-au răspândit în toată Europa medievală, prăjiturile făcute dintr-un amestec de făină, apă sau lapte și, uneori, ouă, au devenit cunoscute sub numele de napolitane;
  • napolitanele erau consumate de toate segmentele societății, de la țărani la regi;
  • ingrediente: napolitană cu praline (59%) (făină de grâu – conține gluten, zahăr, emulgator: lecitină de soia, colorant: caramel iv, grăsimi vegetale (cocos, ulei de floarea soarelui, ulei de palmier), sare, pudră de zer, pudră de cacao, pastă de alune de pădure (4%), aromă vanilină, antioxidant: extract de rozmarin), glazură de ciocolată cu caramel (28%)(cacao solide 35%) (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte praf integral, masă de cacao,zahar caramelizat (1.5%), emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), caramel (13%), zahăr,unt de cacao, lapte praf integral, lactoza , zer, masa de cacao, emulgator : lecitina din soia, unt din lapte, colorant : paprika extract, aroma naturala de caramel, sare (0,4%).
  • Declarație nutrițională la 100g produs finit: energie 532Kal/2227Kj, carbohidrați 60,2g, zaharuri 43,7g, grăsimi 30,1g, saturate 11,6g, proteine 5,3g, sare 0,49g, fibre 0,3g.

Informații suplimentare

Greutate 0.250 kg
Culturi locale

Da

Healthy

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rulouri de napolitane cu ciocolată lapte și caramel sărat 155gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sokolata Agapitos este una din cele mai renumite ciocolaterii din Grecia, cu o tradiție de peste șase decenii în arta confecționării dulciurilor artizanale.
Îmbinând ciocolata de cea mai bună calitate cu tradiții unice, artă și inspirație, Agapitos oferă o gamă variată de produse artizanale de ciocolată, de la praline și trufe cu creme delicate, până la figurine de ciocolată 3D și sculpturi din ciocolată.
Înființată în 1944 de bunicul Agapitos, ciocolateria Sokolata Agapitos realizează specialități de ciocolată cu gusturi inedite,

Salonic – Thessaloniki, al doilea oraș ca mărime din Grecia, a fost numit astfel după numele fondatorului orașului Salonicul. Orașul a fost fondat de Cassandru al Macedoniei în 315 î.Hr., și denumit astfel în onoarea soției sale, fiică a lui Filip al II-lea, soră vitregă a lui Alexandru cel Mare.
Salonic a jucat un rol important în regiune încă din antichitate, fiind renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.
Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

Culturi Locale
Healthy Food