Napolitane ciocolată cappuccino cremă lapte150gr

În stoc
bt069

41,90 lei

Napolitane ciocolată cappuccino cremă lapte150gr, napolitane artizanale, special concepute pentru copii mai mari sau mai mici.

10 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Napolitane ciocolată cappuccino cremă lapte150gr

  • napolitane artizanale, special concepute pentru copii mai mari sau mai mici;
  • Napolitane ciocolată cappuccino cremă lapte150gr pot fi servite ca atare sau alături de o ceașcă de cafea, lapte sau ceai;
  • se spune că vafele există de foarte mult timp, iar istoricii spun că sunt originare din Grecia antică;
  • bucătarii greci antici prăjeau prăjituri plate între plăci de metal atașate de mânere lungi de lemn;
  • acele prăjituri se numeau obelios și, spre deosebire de cuvântul tort, aceste vafe timpurii nu erau deloc dulci;
  • mai târziu, în Europa medievală, biserica catolică a început să servească un tip de napolitană asemănătoare vafei în timpul împărtășirii binecuvântărilor;
  • aceste oublies (sau „napolitane”, derivate din termenul grecesc) au fost de obicei făcute folosind făină de cereale și apă și ar reprezenta scene biblice, cruci și alte icoane religioase;
  • ele erau adesea servite după masă ca o binecuvântare finală simbolică;
  • mai târziu a evoluat pe măsură ce noile condimente și ingrediente au fost aduse din est;
  • vafele au început apoi să se răspândească în toată Europa;
  • pe măsură ce s-au răspândit în toată Europa medievală, prăjiturile făcute dintr-un amestec de făină, apă sau lapte și, uneori, ouă, au devenit cunoscute sub numele de napolitane;
  • napolitanele erau consumate de toate segmentele societății, de la țărani la regi;
  • au fost gătite la foc deschis între plăci de fier cu mânere lungi, iar cu timpul fierele de călcat au devenit mai adânci, iar treptat napolitana a devenit napolitana, sau gaufre, așa cum o numeau francezii;
  • Ingrediente: napolitană cu praline (61%) (făină de grâu – conține gluten, zahăr, emulgator: lecitină de soia, colorant: caramel iv, grăsimi vegetale (cocos, ulei de floarea soarelui, ulei de palmier), sare, pudră de zer, pudră de cacao, pastă de alune de pădure(4%), aromă vanilină, antioxidant: extract de rozmarin), ciocolată cu lapte și ciocolată albă cu glazură de cafea (29%)(zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, cafea (2%), lecitină din soia, emulgator, aromă naturală de vanilie), fulgi de cappuccino (10%) (zahăr, grăsimi vegetale (ulei de palmier), zer din lapte, masă de cacao, amidon, cafea, lecitină din soia, emulgator).
  • Declarație nutrițională la 100g produs finit: valoare energetică 528Kal/2209Kj, glucide 62,5g, din care zaharuri 45,0g, grăsimi 28,8g, din care acizi grași saturați 10,8g, proteine 4,7g, sare 0,01g, fibre 0,6g.

Informații suplimentare

Greutate 0.250 kg
Culturi locale

Da

Healthy

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Napolitane ciocolată cappuccino cremă lapte150gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sokolata Agapitos este una din cele mai renumite ciocolaterii din Grecia, cu o tradiție de peste șase decenii în arta confecționării dulciurilor artizanale.
Îmbinând ciocolata de cea mai bună calitate cu tradiții unice, artă și inspirație, Agapitos oferă o gamă variată de produse artizanale de ciocolată, de la praline și trufe cu creme delicate, până la figurine de ciocolată 3D și sculpturi din ciocolată.
Înființată în 1944 de bunicul Agapitos, ciocolateria Sokolata Agapitos realizează specialități de ciocolată cu gusturi inedite,

Salonic – Thessaloniki, al doilea oraș ca mărime din Grecia, a fost numit astfel după numele fondatorului orașului Salonicul. Orașul a fost fondat de Cassandru al Macedoniei în 315 î.Hr., și denumit astfel în onoarea soției sale, fiică a lui Filip al II-lea, soră vitregă a lui Alexandru cel Mare.
Salonic a jucat un rol important în regiune încă din antichitate, fiind renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.
Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

Culturi Locale
Healthy Food