Fursecuri cu fistic grecesc 220g

Nu este în stoc
BT019

35,90 lei

Fursecuri cu fistic grecesc 220g – fursecuri crocante 100% naturale, realizate artizanal în Creta.

Stoc epuizat

Descriere

Fursecuri cu fistic grecesc 220g

  • fursecuri de casă proaspete și aromate realizate după o rețetă tradițională cretană cu fistic grecesc de calitate superioară;
  • sunt unice, crocante și absolut delicioase, cu un parfum deosebit;
  • un desert unic și inedit sau o gustare delicioasă pentru tine, copii, invitați și familie;
  • Fursecuri cu fistic grecesc 220g pot fi servite ca atare sau alături de o ceașcă aromată de cafea sau ceai;
  • puteți să îi serviți cu lapte sau diverse tipuri de marmelade și miere;
  • au un conținut redus de zahăr și ingrediente 100 % naturale, fără conservanți sau coloranți;
  • nu conțin ouă sau unt și sunt ideale pentru vegetarieni;
  • fursecurile grecești se întorc până în 1200 î.Hr., când femeile și brutarii considerau că era foarte greu să găsească provizii și ingrediente speciale pentru a face dulciuri.
  • ei au folosit alimentele lor standard, cum ar fi făina, untul, mierea, uleiul de măsline, lămâia, zahărul și mirodeniile puternice derivate din fermele din zonă pentru a-și crea prăjiturile și dulciurile.
  • fisticul ajută la menținerea greutății corporale;
  • fursecurile sunt incluse în dieta mediteraneană cu rădăcinile sale pierdut în adâncul istoriei;
  • motivele pentru care cookie-urile au devenit atât de populare sunt destul de evidente pentru toată lumea;
  • pot fi preparate cu ușurință, cu ingrediente care se găsesc în fiecare casă, ele constituie un dulce sănătos, deoarece nu sunt necesari conservanți deoarece sunt coapte la temperaturi ridicate și pot fi păstrate pentru perioade lungi de timp;
  • cuvântul grecesc kouloury și diminutivul său koulouraki derivă din cuvântul grecesc antic kollyx, care este binecunoscutul rusk rotund cu o gaură în mijloc, făcut din făină de orz;
  • minoicii consumau aceste fursecuri-koulourakia pentru a se menține sănătoși și aceeași formă a fost păstrată până în vremurile contemporane și, de fapt, este larg răspândită în Grecia;
  • biscuiții sunt un obicei nutritiv, strâns legat de tradiția, amintirile și civilizația noastră;
  • fapt datorat prezenței din belșug atât a unor proteine și grăsimi sănătoase;
  • fisticul conține fibre alimentare care determină un grad ridicat de sațietate, ajutându-te să te simți sătul și plin de energie o perioadă mai lungă de timp;
  • fisticul conține vitamina B6, cupru, gama – tocoferol, magneziu, mangan, potasiu, aminoacidul L-arginină și este o sursă excelentă de grăsimi sănătoase
  • ingrediente: făină de grâu, ulei de măsline, apă, zahăr, cuișoare, fistic, praf de copt;
  • declarație nutrițională per 100g produs finit: 462,4 KCal/1560,2 Kj, grăsimi 17,2g din care acizi grași saturați 2,54g, glucide 68,3g din care zaharuri 28g, fibre 4,3g, proteine 6,5g, sare 0,21g.

Informații suplimentare

Greutate 0.500 kg
De post

Da

Natural 100%

Da

Vegetarian

Da

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Vegan

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fursecuri cu fistic grecesc 220g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aflată în orășelul Sfakia din Creta, brutăria familiei Votzakis prepară produse de panificație locale tradiționale, folosind rețete învățate din generație în generație. Produsele lor sunt artizanale, păstrându-și farmecul de „ca la mama acasă”. Respectând rețetele transmise din generație în generație, familia Votzakis produce o gamă variată de produse de backery artizanale a căror savoare ne aduce aminte de gusturi și arome din trecut. Un producător hand made de tradiție care folosește rețete vechi, cu gust autentic.

Creta este cea mai mare și cea mai populată insulă grecească. Cunoscută ca fiind centrul civilizației mionice, cea mai veche civilizație europeană, Creta este un paradis pe pământ, bucurându-se de o climă temperat mediteraneană și de un peisaj ce îmbină marea albastră și munții stâncoși. Cel mai important, însă, pentru gurmanzi este faptul că frumoasa insulă este locul de naștere al faimoasei diete cretane.
Dieta cretană a fost popularizată de profesorul Ancel Keyes, în urma studiului său numit Seven Countries Study (Studiul celor șapte țări) de la începutul anilor ‘60. Studiul exhaustiv a fost făcut pe oameni cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani din Creta și Corfu, cât și din alte 6 țări printre care Italia și Japonia. În 1990, 30 de ani mai târziu, majoritatea participanților din toate celelalte țări și regiuni nu se mai aflau, din păcate, printre noi. În Creta, în schimb, peste 50% din participanți erau încă în viață. Priveliște asupra câmpiei Tessara și munților Ida Creta, este un adevărat paradis pe pământ.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural
Produs de post
Produs vegetarian Vegan
Produs vegetarian Vegetarian