Păstrăv file afumat Premium 110 gr

În stoc
PE002

21,70 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Păstrăv file afumat Premium 110 gr gustul intens îl face să fie un antreu delicios dar și ingredientul preferat în sandwich-uri și salate;

3 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Păstrăv file afumat Premium 110 gr

  • produs realizat după o rețetă tradițională grecească de la poalele muntelui Olimp;
  • realizată 100% din pește proaspăt, de captură, necongelat;
  • gustul intens îl face să fie un antreu delicios dar și ingredientul preferat în sandwich-uri și salate;
  • fără gluten, ușor afumat, bogat în omega 3;
  • carnea acestui pește este plină de nutrienți care lipsesc oamenilor;
  • acești nutrienți sunt proteinele de înaltă calitate, iodul și diverse vitamine si minerale;
  • speciile grase sunt considerate cele mai sănătoase pentru că sunt bogate în omega-3;
  • somonul, tonul, sardinele, macroul și păstrăvul fac parte din aceste specii grase de pește;
  • păstrăvul conține și vitamina D, un nutrient solubil care lipsește multor persoane, dar și omega-3 care ajută la buna funcționare a corpului și creierului;
  • o porție de 100g de somon oferă aportul recomandat de vitamina D;
  • studiile au arătat că persoanele care consumă pește regulat sunt mai puțin susceptibile să devina deprimate;
  • alte studii controlate au demonstrat că omega-3 poate lupta împotriva depresiei și crește semnificativ eficacitatea antidepresivelor;
  • acizii grași omega-3 sunt cruciali pentru creștere și dezvoltare, în special pentru dezvoltarea creierului și a ochilor;
  • acesta este motivul pentru care femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să mănânce suficienți acizi grași omega-3;
  • păstrăvul și peștele în general este ușor de preparat și usor de adăugat în dieta ta;
  • acesta este ușor de digerat și este bogat în proteine, vă va umple sângele cu aminoacizi;
  • înăbușirea este cea mai bună metodă de a prepara peștele, cu excepția cazurilor când se mănâncă crud;
  • procesul de înăbușire reține sucul propriu al alimentelor, nu necesită prea multă grăsime sau ulei și permite improvizații, precum adăugarea unor sosuri;
  • Ingrediente: păstrăv afumat, sare, fum;
  • Declarație nutrițională per 100 g produs finit: valoare energetică 150kal, proteine 23g, glucide 0g, grăsimi 6g din care acizi grași saturați 2g, omega 3 IRA 219mg, omega 3 DHA 496mg, sodiu 0,06g.

Informații suplimentare

Greutate 0.200 kg
Culturi locale

Da

Grasimi reduse

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Fara gluten

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Păstrăv file afumat Premium 110 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din 1950, familia Vastardelis alias FanariFish este dedicată pescuitului în satul pescar Fanari, situat în nordul Mării Tracice.
De atunci a fost o mare tradiție și un bun meșteșug pentru membrii familiei Vastardelis să prepare pești afumați.
La începuturi, afumau peștele într-o cameră special concepută din casă, iar datorită metodei speciale și gustului bun al afumatelor din pește, preparatele lor s-au bucurat de un mare succes în regiune și treptat au ajuns cunoscute în toată Grecia.
Această metodă de afumare specială a fost dezvoltată de șeful familiei, Petros Vastardlis, care treptat a conceput ți o linie specială de afumare modernă integrată, creând astfel o gamă largă de pește afumat de înaltă calitate, folosind doar pește proaspăt, metode tradiționale, fără conservanți.

Komotini a existat ca o așezare încă din secolul al II-lea d.Hr. Acest lucru este confirmat de descoperirile arheologice din acea epocă dar și de o inscripție prezentă pe ruinele zidului bizantin din secolul al IV-lea, care sunt vizibile în diversele site-uri arehelogice din oraș, pe care scrie „Theodosiou Ktisma” = Clădirea lui Teodosie.
Se spune că așezarea este originară din secolul al V-lea.
Construit în partea de nord a câmpiei care poartă același nume, în prezenzent, Komotini este unul dintre principalele centre administrative, financiare și culturale din nord-estul Greciei și, de asemenea, un important centru agricol.
Prezența Universității Democritus face din Komotini casa a mii de studenți din toată lumea, iar acest lucru, combinat cu un amestec de elemente occidentale și orientale au făcut din aceasta o locație cosmopolită și o destinație turistică din ce în ce mai atractivă.

Culturi Locale
Fara Gluten
Grasimi Reduse
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic