Descriere
Pastă de măsline Kalamata BIO 100gr
- preparată exclusiv din măsline organice de origine protejată;
- măslinele kalamata au o culoare maro neuniformă cu nuanțe de mov-vinețiu;
- măslinele Kalamata sunt considerate Regina măslinelor, au formă de migdală și se disting prin gust inconfundabil și piele fermă;
- măslinele sunt culese manual după ce s-au copt complet, apoi sunt lăsate în apă cu sare pentru a se înlătura în mod natural gustul amar, procedeu care poate dura până la 6 luni de zile, în funcție de condițiile climatice;
- acest tip de procedeu se numește „procesare naturală” sau „procesare de tip grecesc” , fiind cel mai sănătos mod de preparare al măslinelor;
- gust puternic, completat de oregano și usturoi, pasta de măsline Kalamata este o gustare savuroasă, ideală de servit ca aperitiv;
- pasta de măsline este bogată în fier, un factor cheie în formarea hemoglobinei, proteina care transportă oxigenul în corp prin fluxul sanguin și ajută la construirea enzimelor responsabile de reglarea imunății și a dezvoltării cognitive;
- Pastă de măsline Kalamata BIO 100gr este savuroasă în orice combinatie și se poate servi simplu, pe felii de pâine prăjită, în diverse salate de crudități, omletă, cu brânză, pe pizza etc.;
- este ideală pentru o gustare simplă și sățioasă, fiind foate ușor de consumat și se poate adauga în diverse rețete pentru a da un plus de aromă;
- de obicei, termenul „Kalamata” se referă la o regiune a Greciei în care sunt cultivate aceste măsline, totuși câteva țări folosesc numele pentru astfel de măsline cultivate oriunde, chiar și în afara Greciei;
- ingrediente: măsline kalamon* 94,5%, ulei extra virgin de măsline*, usturoi*, oregano*, piper*. Produs organic grecesc. *provin din agricultura biologică;
- declarație nutrițională per 100g produs finit: 197 KCal/824,8 Kj, grăsimi 25,3g, din care acizi grași saturați 3,7g, glucide 3,4g, din care zaharuri 1,2%, proteine 1,7%, sare 1,5g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.