Descriere
Pastă măsline kalamata cu portocale 100gr
- Pastă măsline kalamata cu portocale 100gr este realizată din măsline kalamata, pulpă de portocale condimente și ulei extra virgin de măsline;
- 100% naturală, fără coloranți, conservanți sau aditivi alimentari;
- portocalele conferă pastei un gust proaspăt şi original de citrice;
- măslinele sunt culese de pe crengi manual și sunt lăsate în apă cu sare pentru a se înlătura în mod natural gustul amar al acestora; acest tip de procedeu se numește „procesare naturală” sau „procesare de tip grecesc” și poate dura pană la 6 luni de zile în funcție de condițiile climatice;
- măslinele Kalamata astfel preparate au un gust unic, fiind distinse de către Uniunea Europeană cu distincţia P.D.O. – Denumire de Origine Controlată, conform Regulamentului European C01/0T/NC din 1 Dec. 2004;
- măslinele kalamata au o culoare maro neuniformă cu nuanțe de mov-vinețiu;
- măslinele Kalamata sunt considerate Regina măslinelor, au formă de migdală și se disting prin gust inconfundabil și piele fermă;
- măslinele sunt culese manual după ce s-au copt complet, apoi sunt lăsate în apă cu sare pentru a se înlătura în mod natural gustul amar, procedeu care poate dura până la 6 luni de zile, în funcție de condițiile climatice;
- acest tip de procedeu se numește „procesare naturală” sau „procesare de tip grecesc” , fiind cel mai sănătos mod de preparare al măslinelor;
- de obicei, termenul „Kalamata” se referă la o regiune a Greciei în care sunt cultivate aceste măsline, totuși câteva țări folosesc numele pentru astfel de măsline cultivate oriunde, chiar și în afara Greciei;
- indicat a fi consumată ca atare pe felii de pâine prăjită;
- adăugați o lingură de pastă ca ingredient pentru a da savoare unui sandviș;
- Declarație nutrițională per 100g produs finit: 204 KCal/855 Kj, grăsimi 29,4g, din care acizi grași saturați 4g, glucide 5,1g, din care zaharuri 0%, proteine 1,5%, sare 3,5g;
- A se păstra la frigider după desfacere.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.