Măsline verzi cu blue cheese 290gr

Nu este în stoc
ma068

25,99 lei

Măsline verzi cu brânză mucegăita 290gr  – o combinație uluitoare între gustul acrișor și textura crocantă a măslinelor verzi și gustul picant și textura moale a brânzei cu mucegai.

Out of stock

Description

Măsline verzi cu blue cheese 290gr

  • măsline verzi cu blue cheese 290gr diferă în culoare și gust de sortimentele negre pur și simplu pentru faptul că sunt culese înainte de a fi pe deplin coapte;
  • măslinele verzi sunt de obicei mai ferme și uneori ușor mai amare la gust dincolo de combinația acrișor și ușor sărat;
  • măslinele verzi sunt de fapt un fel de măsline crude;
  • măsline verzi conțin doar jumătate din caloriile pe care măslinele coapte le au;
  • toate tipurile de măsline au grăsimi, însă acestea sunt grăsimi sănătoase, cunoscute sub numele de grăsimi mononesaturate;
  • măslinele verzi sunt bogate în Vitamina E, fier și fibre;
  • măslinele conțin de asemenea polifenoli și flavonoide cu proprietăți anti-inflamatoare;
  • măsline protejază sistemului cardiovascular, previn ateroscleroza, atacul de cord sau accidentul vascular cerebral;
  • în plus față de acțiunea anti-colesterol, polifenolii din măslinele verzi exercită un efect benefic asupra sistemului cardiovascular prin prevenirea formării de de cheaguri de sânge și prin stimularea vasodilatației fapt care duce la scăderea presiunii asupra inimii și mbunătățirea funcției cardiace;
  • în momentul în care osteoporoza afectează sistemul osos, oasele devin atât de fragile încât fracturile pot apărea chiar și de la căzăturile de mică gravitate de aceea brânza cu mucegai  (blue cheese) este o sursă excelentă de calciu care menține oasele puternice;
  • 30g de brânză cu mucegai conțin 150mg de calciu, fiind ideal să consumi această cantitate de 2 ori pe zi pentru a preveni reducerea densității osoase;
  • combinația de nutrienți din brânza cu mucegai previne problemele de memorie și deteriorarea funcțiilor cognitive și asigură funcționarea optimă a creierului;
  • ingrediente: ulei de floarea soarelui, măsline verzi 80% în substanță uscată, umplutură cu blue cheese 12% substanță uscată, edesma: apă, lapte praf de vacă degresat, proteine din lapte, sare, zer, emulgatori: E471, culturi de iaurt, regulator de aciditate: acid citric, acid lactic, stabilizator: gumă de xantan – poate să conțină urme de țelină și sulfiți;
  • informații nutriționale la 100g: energie 1025Kj/ 249Kcal, grăsimi 26g din care saturate 4,8g, carbohidrați 0,8g din care zahăr 0,1g, fibre dietetice 2,1g, proteine 2,8g, sare 3,5g.

Additional information

Weight 0,550 kg
Culturi locale

Da

Nemodificat genetic

Da

Healthy

Da

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Măsline verzi cu blue cheese 290gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cu cel mai mare respect față de moștenirea și tradiția noastră culinară, față de pământ și fructele sale, față de mâncare și destinatarii săi, cei de la Lagadas Farm realizăm legume murate umplute, legume murate simple și antipasti.
Ceea ce îi face să iasă în evidență pe piață este faptul își cultivă legumele în fermele proprii, fapt care asigură prospețimea și produsele de calitate superioară.
Un alt factor care îi face unici este că alege să nu folosească mașini, astfel că toată producția este realizată manual. Rezultatul acestei alegeri este că fiecare borcan este unic și include creativitatea echipei noastre. De-a lungul anilor, alte companii au încercat să le copieze rețetele secrete, aceasta fiind o dovadă a superiorității produselor și iau fiecare încercare ca o completare a calității noastre!

Salonic este al doilea cel mai mare oraș din Grecia și capitala culturală a acesteia. Jucând un rol important în regiune încă din antichitate, acesta este renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.
Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, cum ar fi bougatsa sau meze, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

Culturi Locale
Healthy Food
Nemodificat Genetic