Descriere
Măsline stafidite Creta 220gr
- măsline stafidite, gustoase, cărnoase și aromate;
- provin din insula Creta, regiunea Messara;
- 100% naturale, fără coloranți sau conservanți;
- măslinele sunt marinate după o rețetă tradițională cretană;
- gust plin, aromat și dulceag;
- antioxidanți prezenți în măslinele kalamata sunt puternici şi protejează organismul de daunele toxinelor din mediul înconjurător;
- măslinele sunt culese manual după ce s-au copt complet și sunt lăsate în apă cu sare pentru a se înlătura în mod natural gustul amar;
- acest tip de procesare se numește „procesare naturală” sau „procesare de tip grecesc” și poate dura până la 6 luni, în funcție de condițiile climatice, fiind cel mai sănătos mod de preparare al măslinelor;
- măslinele sunt foarte bogate în fier, care ajută la oxigenare la nivel celular precum și la producerea energiei în corp, dar și la menținerii imunității;
- acizi grași esențiali și antioxidanții continuți de măsline au rolul de a hrăni, hidrata și proteja tenul și părul;
- de asemenea, măslinele conțin vitamina E care ține la distanță îmbătrânirea prematură;
- măslinele sunt bogate în grăsimi sănătoase și conțin un antioxidant natural foarte apreciat de nutriționiști, anume hidroxitirosol;
- măslinele sunt bogate în vitamina D, calciu și fosfor, 3 elemente care joacă un rol esențial în creșterea, remodelarea și întreținerea oaselor, astfel că un consum regulat de măsline verzi ajut la prevenirea rahitismului la copii și a osteoporozei la adulți;
- pot fi servite ca atare fiind o gustare sănătoasă, în aperitive alături de faiomaosa feta sau în alte preparate culiare, după gust și imaginație;
- ingrediente: măsline, ulei extra virgin de măsline, sare, apă, oțet;
- declarație nutrițională per 100g produs finit: valoare energetică 364KCal/1523Kj, grăsimi 37,2g, din care acizi grași saturați 3,9g, mono saturați 27,9g, poli saturați 3,4g, glucide 1,1g din care zaharuri 0,6g,proteine 1,9g, sare 8,6g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.