File anșoa marinat cu usturoi 750gr

În stoc
PE023

77,30 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

File anșoa marinat cu usturoi 750gr gustul perfect de anșoa, cu un conținut redus de sare și usturoi, realizată 100% din pește proaspăt

1 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

File anșoa marinat cu usturoi 750gr

  • File anșoa marinat cu usturoi 750gr produs din anșoa proaspăt, marinat după o rețetă tradițională de familie;
  • realizată 100% din pește proaspăt, necongelat;
  • are un conținut redus de sare, este deja pregătit pentru servit;
  • se poate servi ca atare, dar și ingredient perfect pentru paste, sosuri de pește, sandwich-uri și salate;
  • fără gluten, fără conservanți, din pește de captură;
  • bogăția de acizi grași omega-3 fatty și seleniu din anșoa, nutrienți a căror prezență ajută la reducerea riscului de dezvoltare a bolilor de inimă, îmbunătățesc tensiunea arterială, reduc colesterolul, inflamația și nivelul trigliceridelor, susțin funcția vasculară  și fluxul sangvin către inimă;
  • conform studiilor, o singură porție de anșoa pe zi poate reduce cu până la 37% riscul de apariție a bolilor de inimă. Nivelele scăzute de seleniu sunt asociate unui risc crescut al bolilor de inimă;
  • creșterea aportului de seleniu poate reduce acest risc datorită capacității antioxidante care diminuează stresul oxidativ și inflamația asociată bolilor de inimă;
  • cantitatea mare de proteine din anșoa, 13 grame per porție, o recomandă pentru includerea în dietele echilibrate, care ajută la slăbit prin cantitatea mare de nutrienți care susțin senzația de sațietate;
  • dieta bogată în proteine ajută la menținerea masei musculare și a greutății corporale optime;
  • printre alte beneficii potențiale se numără efect anticancerigen, prin efectul antiinflamator al acizilor grași omega-3 și activitatea antioxidantă a seleniului;
  • îmbunătățește sănătatea creierului, acizii grași omega-3 fiind esențiali pentru formarea și funcționarea celulelor din creier;
  • deficiența acestora a fost asociată cu îmbătrânirea accelerată a creierului și risc crescut de demență, Alzheimer sau depresie;
  • trebuie să avem grijă totuși la conținutul de sare, care uneori poate fi destul de ridicat, mai ales dacă sunt conservate în saramură;
  • Ingrediente: anșoa, sare, oțet, ulei de floarea soarelui, ardei murați, condimente;
  • Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 192,3kal, proteine 16,5g, glucide 6,7g din care acizi grași saturați 2,0g, fibre 0,1g, sodiu 0,8g, sare 2,1g.

Informații suplimentare

Greutate 0.950 kg
Culturi locale

Da

Grasimi reduse

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Fara gluten

Da

Condimentate

cu Usturoi

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „File anșoa marinat cu usturoi 750gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din 1950, familia Vastardelis alias FanariFish este dedicată pescuitului în satul pescar Fanari, situat în nordul Mării Tracice.
De atunci a fost o mare tradiție și un bun meșteșug pentru membrii familiei Vastardelis să prepare pești afumați.
La începuturi, afumau peștele într-o cameră special concepută din casă, iar datorită metodei speciale și gustului bun al afumatelor din pește, preparatele lor s-au bucurat de un mare succes în regiune și treptat au ajuns cunoscute în toată Grecia.
Această metodă de afumare specială a fost dezvoltată de șeful familiei, Petros Vastardlis, care treptat a conceput ți o linie specială de afumare modernă integrată, creând astfel o gamă largă de pește afumat de înaltă calitate, folosind doar pește proaspăt, metode tradiționale, fără conservanți.

Komotini a existat ca o așezare încă din secolul al II-lea d.Hr. Acest lucru este confirmat de descoperirile arheologice din acea epocă dar și de o inscripție prezentă pe ruinele zidului bizantin din secolul al IV-lea, care sunt vizibile în diversele site-uri arehelogice din oraș, pe care scrie „Theodosiou Ktisma” = Clădirea lui Teodosie.
Se spune că așezarea este originară din secolul al V-lea.
Construit în partea de nord a câmpiei care poartă același nume, în prezenzent, Komotini este unul dintre principalele centre administrative, financiare și culturale din nord-estul Greciei și, de asemenea, un important centru agricol.
Prezența Universității Democritus face din Komotini casa a mii de studenți din toată lumea, iar acest lucru, combinat cu un amestec de elemente occidentale și orientale au făcut din aceasta o locație cosmopolită și o destinație turistică din ce în ce mai atractivă.

Culturi Locale
Fara Gluten
Grasimi Reduse
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic