Descriere
Feta la Butoi maturată 6luni 100gr
- Deși mai puțin cunoscute sub această denumire, pe piața românească de lactate, brânzeturile maturate pot fi considerate delicatese culinare, gustul lor puternic și aromat și perioada de „maturizare” fiind cele care le scot cel mai bine în evidență;
- în general, brânzeturile sunt grupate în funcție de proveniența laptelui, grăsime și „vârstă”;
- cu cât brânzeturile sunt mai „în vârstă” sau mai „mature” cu atât sunt mai bune pentru sănătate, spun nutriționiștii;
- pe lângă conținutul ridicat de calciu, brânzeturile au și alte proprietăți nutritive esențiale pentru sănătatea organismului nostru. Spre exemplu, delicioasele brânzeturi maturate sunt bogate în grăsimi, de aceea trebuie consumate cu moderație. Acest lucru se datorează perioadei îndelungate de maturare;
- pe lângă calciu și grăsimi (benefice pentru organism dacă sunt consumate cu moderație), acestea conțin și magneziu, important atât pentru sănătatea trupului, cât și a minții;
- brânzeturile maturate sunt, de asemenea, o sursă importantă de proteine de origine animală;
- chiar dacă au o perioadă mai extinsă de consum (un temen de valabilitate mai îndelungat), odată deschis sau înlăturat ambalajul, brânzeturile maturate trebuie depozitate la frigider;
- pentru a preveni uscarea și dergadarea lor mai rapidă, vă recomandăm să se păstrați în recipiente de sticlă sau de portelan;
- un alt mod de a le păstra proaspete cât mai mult timp este prin învelirea lor în hârtie de copt sau în hârtie cerată;
- nu este indicat să păstrați brânzeturile descoperite, pe farfurie si nici in pungi de plastic, chiar dacă le depozitați în frigider;
- păstrate și depozitate corect vă veți putea delecta mai mult timp cu gustul lor;
- alegeți sortimentele preferate, aranjațile pe un platou alături de fructe proaspete și uscate, semințe și nuci și bucurați-vă de gustul deosebit de aromat și de plăcut al brânzeturilor maturate;
- Feta la Butoi maturată 6luni 100gr poate fi consumată de persoanele care au intoleranță la laptele de vacă deoarece se obține din lapte de oaie sau de capră, ceea ce o face mai ușor de procesat în stomac;
- Ingrediente: lapte pasteurizat de oaie min. 70% și de capră max. 30%;
- Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1366kj/330 Kcal, grăsimi 28g din care acizi grași saturați 17g, glucide 1,4 gr din care zaharuri 1,4g, proteine 18g, sare 2,9g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.