Feta PDO maturată 18luni 100gr

În stoc
ft017-1

30,23 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Feta PDO maturată 18luni 100gr este produsă în întregime manual (tăierea cașului, plasarea în forme), cu cheag de casă și în vârstă în butoaie. Ingrediente 100% naturale, gust intens.

Vrei sa te sunam?

Descriere

Feta PDO maturată 18luni 100gr

  • Feta PDO maturată 18luni 100gr este produsă în întregime manual (tăierea cașului, plasarea în forme), cu cheag de casă și în vârstă în butoaie;
  • Procesul de îmbătrânire durează 18 luni, ceva foarte dificil de realizat cu feta și rar întâlnit, chiar și în Grecia! Provine din Karystos pe Insula Euboea;
  • deși este mai dură, are un gust cremos și este absolut delicioasă;
  • poate fi folosit în toate aceleași moduri – în salate, în gătit, sau pe pâine prăjită sau ca garnitură cu ulei masline și oregano;
  • laptele premium folosit este cel mai important ingredient din brânza noastră, oferind un gust unic;
  • folosind exclusiv lapte proaspăt grecesc de capră și oaie, acesta provine din turme mici alese de animale cu rasă liberă, pășunat în anumite zone din sudul Euboeei și al Greciei continentale, oferind cantități mici de lapte, dar de o calitate mai bună, acest lucru fiind confirmat și de gustul brânzeturilor și lactatelor;
  • procesul de producție combină în mod ideal tehnicile tradiționale cu cerințele de astăzi;
  • sinonimă cu Grecia, Feta învechită a devenit un element de bază în culturile culinare din întreaga lume – atât gătită, cât și proaspătă aromele sunt impregnate în mare parte de amestecul acestora, rezultând o textură și un gust care variază în funcție de regiune;
  • conține chiar mai mult calciu și vitamine B decât alte brânzeturi precum mozzarella, ricotta, brânza de vaci;
  • feta are, de asemenea, un conținut scăzut de zahăr, ceea ce poate fi benefic si important pentru persoanele care urmează anumite planuri alimentare;
  • brânza și lactatele Kostarelos reunesc dragostea pentru ingredientele pure, respectul pentru calitate și pasiunea în crearea de arome unice;
  • ingredientelapte pasteurizat de oaie min. 70% și de capră max. 30%;
  • declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1366kj/330 Kcal, grăsimi 28g din care acizi grași saturați 17g, glucide 1,4 gr din care zaharuri 1,4g, proteine 18g, sare 2,9g.

Informații suplimentare

Greutate 1.15 kg
Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Feta PDO maturată 18luni 100gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Când au început producția de brânzeturi în 1937, tot ce aveau era lapte de bună calitate și o mână de rețete tradiționale; cele două elemente de bază care până astăzi stau la baza gustului excepțional al produselor Kostarelos.
Făcând cele de mai sus cu un pas mai departe, Kostarelos caută în mod constant idei noi, aducând creativitatea și experiența tehnică, pentru a crea arome autentice și de înaltă calitate. În același timp, căută și formează relații și colaborări pe termen lung cu fermieri și mici producători artizani greci, care împărtășesc filozofia Kostarelos.
Așa aducem cele mai bune produse la masa ta!

Markopoulo este un oraș din Grecia, care este situat la poalele sud-estice ale Muntelui Ainos, la aproximativ 250 m altitudine. Comunitatea este formată din satele Markopoulo (populație 85 în 2011), Kateleios (popoulație 36) și satul de plajă Kato Kateleios (populație 156). Markopoulo este situat la 1 km est de Chionata, la 2 km vest de Kateleios, la 2 km nord-vest de Kato Kateleios, la 6 km vest de Skala și la 9 km sud-vest de Poros.
Golful Katelios este un sit marin Natura 2000 desemnat. Datorită apelor puțin adânci ale golfului și a averselor de recif împrăștiate, fluxul de apă de mare este mai lent decât apele înconjurătoare, ceea ce îl face un habitat ideal pentru iarba de mare protejată Posidonia oceanica, care ocupă o parte semnificativă a golfului. Plaja mounda, la est de golf și la o distanță scurtă de Katelios este o zonă de cuibărit pentru țestoasele Loggerhead (Caretta caretta).

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic