Descriere
Feta PDO maturată 18luni 100gr
- Feta PDO maturată 18luni 100gr este produsă în întregime manual (tăierea cașului, plasarea în forme), cu cheag de casă și în vârstă în butoaie;
- procesul de maturare durează 18 luni, ceva foarte dificil de realizat cu feta și rar întâlnit, chiar și în Grecia!
- procedeul de maturare provine din Karystos pe Insula Euboea;
- deși este mai dură, are un gust cremos și este absolut delicioasă;
- poate fi folosit în toate aceleași moduri – în salate, în gătit, pe pâine prăjită sau ca garnitură cu ulei masline și oregano;
- laptele premium folosit este cel mai important ingredient din brânza noastră, oferind un gust unic;
- folosind exclusiv lapte proaspăt grecesc de capră și oaie, acesta provine din turme mici de animale cu rasă crescute în libertate în anumite zone din sudul Euboeei și al Greciei continentaleȘ
- cantitățile de lapte obținute astfel sunt mici, dar de o calitate mai bună, acest lucru fiind confirmat și de gustul brânzeturilor și lactatelor;
- procesul de producție combină în mod ideal tehnicile tradiționale cu cerințele de astăzi;
- sinonimă cu Grecia, feta învechită a devenit un element de bază în culturile culinare din întreaga lume – atât gătită, cât și proaspătă aromele sale sunt deosebite, iar textura și gustul variază în funcție de regiune;
- conține chiar mai mult calciu și vitamine B decât alte brânzeturi precum mozzarella, ricotta, brânza de vaci;
- feta are, de asemenea, un conținut scăzut de carbohidrați, ceea ce poate fi benefic și important pentru persoanele care urmează anumite diete alimentare;
- brânza și lactatele Kostarelos reunesc dragostea pentru ingredientele pure, respectul pentru calitate și pasiunea în crearea de arome unice;
- ingrediente: lapte pasteurizat de oaie min. 70% și de capră max. 30%;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1366kj/330 Kcal, grăsimi 28g din care acizi grași saturați 17g, glucide 1,4 gr din care zaharuri 1,4g, proteine 18g, sare 2,9g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.