Descriere
Fasole medie 500gr
- cultivată natural în Creta;
- unul din ingredientele principale ale dietei mediteraneene;
- bogată în fibre și cu un conținut redus de grăsimi;
- bogată în vitamin B;
- Fasole medie 500gr este o sursă foarte bună de fibre și alte minerale;
- supliment excelent de calciu, magneziu, fosfor și fier;
- fasolea conține o gamă largă de substanțe care ajută corpul;
- fasolea albă este foarte bună pentru dinți;
- are proprietăți antibacteriene puternice și îmbunătățesc sănătatea bucală;
- dacă este consumat în mod regulat, produsul va proteja dinții de placă și tartru;
- în plus, produsul are beneficii pentru sistemul cardiovascular și previne dezvoltarea afecțiunilor;
- are un efect benefic asupra sistemului respirator;
- aasolea albă este una din cele mai concentrate surse alimentare de molibden;
- în ciuda faptului că a fost descoperit în 1778, molibdenul este un mineral relativ necunoscut;
- cu toate acestea, este extrem de important pentru sănătate;
- molibdenul este necesar pentru fabricarea și activarea unor enzime cu rol detoxifiant, inclusiv adelhid oxidază și sulfit oxidază;
- fasolea albă, alături de alte alimente cu un indice glicemic scăzut, oferă avantaje extraordinare în cazul pierderii în greutate;
- antioxidanții din boabele de fasole albă, determină o stare bună de sănătate și previn apariția ridurilor;
- fasolea albă conține antioxidanți, substanțe careajuta la menținerea unei stări optime de sănătate;
- antioxidanții protejează celulele de efectul radicalilor liberi, molecule instabile care distrug celulele;
- radicalii liberi din fasolea albă previn îmbătrânirea prematură a pielii declanșată de expunerea excesivă la soare;
- fasolea albă are un conținut ridicat de magneziu;
- ideală pentru salate, tocane, burgers vegetali sau pentru orice alte preparate culinare doriți;
- Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 343kcal/1455kj, proteine 21,62g, grăsimi 0,66g, fibre dietetice 3,7g, glucide 62,54g, sodiu 30mg.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.