Descriere
Dulceață de zmeură framboise fără zahăr 260 gr
- dulceață deosebită, 100% naturală, fără pectină și fără zahăr;
- zmeura aromată și coaptă perpelită într-un sirop de struguri cu zeamă de lămâie;
- poate fi servită împreună cu brânzeturi sărate sau picante, ca umplutură pentru prăjituri și plăcinte, cu iaurt sau înghețată, ca un ingredient de dressing sau sosuri;
- ingrediente: zmeură framboise 55%, suc concentrat de fructe (struguri), suc de lămâie;
- informații nutriționale per 100g/25g: energie 1015kj/239kcal -254kj/60kcal, grăsimi 0g din care saturate 0g, carbohidrați 59g/15g din care zaharuri 59g/15g, fibre 0,0g, proteine 0,7g/0,2g, sare 0,0g.
- Dulceata-vedeta a copilariei, cu gust si aroma speciale, fapt datorat si secretelor bine pastrate ale retetelor care s-au transmis din generatie in generatie, acest produs ne ofera intotdeauna o placere atunci cand avem ocazia sa il consumam si sa ne bucuram din plin de gustul deosebit pe care il are. Cu diverse adaugiri de mirodenii sau suc de citrice, dulceață de zmeură 450gr, ne va surprinde mereu intr-un mod cu totul special. In mod traditional, obicei des intalnit si la noi, dulceata se serveste alaturi de paharul cu apa rece si eventual, cafeaua la ibric.
- Bunicile grecoaice sunt extrem de cunoscute ca fiind adevarate artiste in zona culinara, foarte inovative si creative cand vine vorba de gatit si experimentat. Un ajutor extraordinar si o influenta speciala o are bineinteles si clima Greciei, fie Mediteraneeana in anumite zone, fie alpina in altele,cu o amprenta de necontestat in tot ceea ce inseamna gustul si aroma fructelor de tot felul si numai.
- La fel ca si alte fructe de padure, zmeura contine numeroase substante nutritive, cum ar fi vitamine, minerale, antioxidanti si fibre alimentare, care sunt esentiale pentru o sanatate optima.
- Dulceață de zmeură framboise fără zahăr
Ele sunt sarace in calorii, 100 g fructe de padure avand numai 43 de calorii. Cu toate acestea sunt bogate in fibre solubile si insolubile (100 g boabe intregi contin 5,3 g sau 14% din DZR), xilitol, un substitut al zaharului sarac in calorii si fiind prezent in fruct se absoarbe mai lent decat zaharul obtinut din trestia de zahar. - Zmeura are cantitati semnificativ mai mari de fitochimicale, cum ar fi antociani, tanin, acid elagic quercetin, acid galic, cyanidins, pelargonidins, catechine, kaempferol si acid salicilic. Studiile stiintifice arata ca acesti compusi antioxidanti pot avea beneficii importante de crestere a rezistentei impotriva imbatranirii si inflamatiei.
Fructele de padure proaspete sunt o sursa excelenta de vitamina C (35% din DZR/100 g), care este un puternic antioxidant natural. Consumul de fructe bogate in vitamina C ajuta la dezvoltarea rezistentei impotriva agentilor infectiosi, inflamatori si la eliminarea radicalior liberi din organism.
Acestea contin cantitati importante de vitamina A, vitamina E, vitamina K (16% din DZR/100 g).
Recenzii
Nu există recenzii până acum.