Migdale caramelizate în ciocolată neagră 100gr

Nu este în stoc
BC307-1

15,90 lei

Migdale în ciocolată neagră 100gr – migdale întregi, atent selecționate acoperite de un strat delicios de ciocolată neagră.

Stoc epuizat

Descriere

Migdale caramelizate în ciocolată neagră 100gr

  • Migdale caramelizate în ciocolată neagră 100gr conține migdale întregi, atent selecționate și ușor uscate, acoperite cu un strat generos de ciocolată neagră, în forme rotunde de fursecuri, fac din acest produs o specialitate de ciocolată;
  • preferată de consumatorii îndrăgostiți de gustul pur și delicios al ciocolatei amărui, fină și de cea mai bună calitate, realizată după o rețetă tradițională;
  • consumul de ciocolată amăruie este benefic pentru scădere a tensiunii arteriale, îmbunătățește fluxul sanguin și ajută la prevenirea formării de cheaguri de sânge;
  • consumul de ciocolată amăruie contribuie la îmbunătățirea funcției cognitive și reduce riscului de accidente vasculare cerebrale;
  • într-un studiu realizat în Suedia s-a demonstrat că ciocolata amăruie reduce riscul unui atac de cord;
  • consumul de ciocolată amăruie ajută mușchii să își revină după un efort fizic intens;
  • ciocolata nu “îndulcește” doar corpul, ci și sufletul – specialiștii spun că 40 de grame de ciocolată neagră pe zi reduc semnificativ hormonul stresului;
  • o serie de studii știintifice au arătat faptul că flavonoidele conținute în cantități mari în ciocolată acționează asupra vaselor de sânge, cu efecte notabile în menținerea elasticității acestora;
  • concret, studiile au arătat că la subiecții care au consumat ciocolată de câteva ori pe săptămână riscul de a suferi de atac de cord s-a redus cu 37%, iar riscul de atac cerebral a scăzut cu 29%;
  • de asemenea, s-a constatat că polifenolii din ciocolată au un rol important în reglarea nivelului de colesterol din sânge, prin scăderea nivelului de colesterol “rău” (LDL) și creșterea nivelului de colesterol “bun” (HDL);
  • în plus, la persoanele hipertensive, consumul de ciocolată are ca efect scăderea și reglarea tensiunii arteriale;
  • consumul de ciocolată are un efect pozitiv asupra creierului și a bunei sale funcționalități, prin creșterea fluxului sanguin la nivelul acestui organ, prin îmbunătățirea funcției cognitive (în special la persoanele mai în vârstă), prin reducerea efectelor negative produse de Alzheimer, prin stimularea memoriei și împiedicarea procesului de degradare și de pierdere a acesteia și prin îmbunătățirea performanței școlare la copii;
  • Ingrediente: ciocolată neagră 62% și migdale caramelizate 60%.

Informații suplimentare

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Migdale caramelizate în ciocolată neagră 100gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Numele Chez înseamnă „casa noastră”, casa ciocolatei!
Proprietarul ciocolateriei își amintește de momentele când tatăl său venea acasă cu o tabletă de ciocolată și o impărțea pretenilor sau fraților săi. Fețele zâmbitoare pline de ciocolată i-au rămas neschimbate în memorie.
După mulți ani de căutare poate transmite această bucurie!
„Casa de ciocolată” este cea mai modernă unitate de la Oreokastro, Salonic, iar aici se produc și vând produse de ciocolată fina, delicată, care poate satisface și cele mai pretențioase gusturi.
Noua familie este personal cu experiență, grija pentru a produce sortimente noi și idei originale este permanentă.
în fabricarea ciocolatelor Chez Chocolate si a ciocolatelor handmade, pralinelor, trufelor de ciocolată, drajeurilor, produselor bio, fărăr zahăr în laborator căutarea pentru noi arome nu se încheie niciodată.
Ciocolata este o iubire căreia „îi rămân mereu fideli”.
Produsele fabricate de Chez Chocolate oferă delicatese unice de ciocolată, creații de ciocolată de calitate superioară.

Salonic – Thessaloniki, al doilea oraș ca mărime din Grecia, a fost numit astfel după numele fondatorului orașului Salonicul. Orașul a fost fondat de Cassandru al Macedoniei în 315 î.Hr., și denumit astfel în onoarea soției sale, fiică a lui Filip al II-lea, soră vitregă a lui Alexandru cel Mare.
Salonic a jucat un rol important în regiune încă din antichitate, fiind renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.
Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic