Ciocolată neagră cu cremă de banane 100gr

În stoc
BC315-1

15,90 lei

Ciocolată neagră cu cremă de banane 100gr – specialitate grecească de ciocolată neagră, umplută cu cremă de banane – un festin al gustului, arome şi parfumuri.

Vrei sa te sunam?

Descriere

Ciocolată neagră cu cremă de banane 100gr

  • Ciocolată neagră cu cremă de banane 100gr este o specialitate grecească de ciocolată neagră, delicioasă, umplută cu cremă de banane – un festin al gustului, arome şi parfumuri de neuitat;
  • consumul de ciocolată reduce riscul de a suferi un infarct sau de a interveni alte probleme cardiovasculare;
  • ciocolata este una dintre cele mai bune surse de magneziu, un mineral esențial pentru sănătatea creierului, astfel că este suficient să consumi 2-3 pătrățele de ciocolată pe zi pentru a te concentra mai bine și a avea energie;
  • ciocolata este bogată în lipide și glucide și nu ar trebui interzisă din alimentație, iar asta pentru că aduce numeroase vitamine și antioxidanți dar și stimulează sistemul nervos și moralul;
  • ciocolata este bogată în minerale precum magneziu, fosfor, potasiu dar și în fier sau vitamine, mai ales cele din grupul B. Asociată cu o alimentație variată, ciocolata favorizează, de asemenea, menținerea echilibrului alimentar;
  • ciocolata este bogată în minerale precum magneziu, fosfor, potasiu dar şi în fier sau vitamine, mai ales cele din grupul B;
  • contrar celor vehiculate, consumul de ciocolată naturală asociat cu o alimentație variată, favorizează menținerea echilibrului alimentar;
  • atât în cultura aztecă, cât și în cea mexicană se prepară un fel de ciocolată caldă, aceasta fiind folosită cu ocazia anumitor ceremonii, cum ar fi nunțile;
  • spre deosebire de ciocolata calda din zilele noastre, acea băutură era amară;
  • un fapt interesant este că 90% din perioada în care a existat ca preparat, ciocolata s-a consumat în formă lichidă;
  • punctul de topire a ciocolatei, 34 de grade Celsius, se află cu puțin sub temperatura normală a corpului uman;
  • de altfel, aceasta este singurul aliment care prezintă o astfel de proprietate unică, iar faptul că se topește la o temperatură atât de scăzuta este unul din motivele pentru care textura ei este atât de plăcută și catifelată atunci când o savuram;
  • Ingrediente : ciocolată neagră 62% și cremă de banane.

Informații suplimentare

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolată neagră cu cremă de banane 100gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Numele Chez înseamnă „casa noastră”, casa ciocolatei!
Proprietarul ciocolateriei își amintește de momentele când tatăl său venea acasă cu o tabletă de ciocolată și o impărțea pretenilor sau fraților săi. Fețele zâmbitoare pline de ciocolată i-au rămas neschimbate în memorie.
După mulți ani de căutare poate transmite această bucurie!
„Casa de ciocolată” este cea mai modernă unitate de la Oreokastro, Salonic, iar aici se produc și vând produse de ciocolată fina, delicată, care poate satisface și cele mai pretențioase gusturi.
Noua familie este personal cu experiență, grija pentru a produce sortimente noi și idei originale este permanentă.
în fabricarea ciocolatelor Chez Chocolate si a ciocolatelor handmade, pralinelor, trufelor de ciocolată, drajeurilor, produselor bio, fărăr zahăr în laborator căutarea pentru noi arome nu se încheie niciodată.
Ciocolata este o iubire căreia „îi rămân mereu fideli”.
Produsele fabricate de Chez Chocolate oferă delicatese unice de ciocolată, creații de ciocolată de calitate superioară.

Salonic – Thessaloniki, al doilea oraș ca mărime din Grecia, a fost numit astfel după numele fondatorului orașului Salonicul. Orașul a fost fondat de Cassandru al Macedoniei în 315 î.Hr., și denumit astfel în onoarea soției sale, fiică a lui Filip al II-lea, soră vitregă a lui Alexandru cel Mare.
Salonic a jucat un rol important în regiune încă din antichitate, fiind renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.
Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic