Manouri DOP 200gr

Nu este în stoc
bg061

25,30 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Manouri DOP 200gr-  o brânză semi-moale proaspătă, albă, cremoasă și dulceagă.

Stoc epuizat

Descriere

Manouri DOP 200gr

  • Manouri DOP 200gr, uneori numită manoypi, aceasta este o brânză semi-moale proaspătă, foarte albă, făcută din zerul din lapte de oaie sau de capră, care este drenat din brânza feta atunci când este produsă;
  • este cremoasă, cu aromă intensă și poate fi servită ca atare cu oregano și ulei de măsline sau poate fi ușor trasă în tigaie;
  • poate fi ușor granulată și tinde să fie puțin grasă, iar unii greci jură că se va topi pe limba ta;
  • este dulceagă, cu un gust lăptos și iz de citrice;
  • Manouri 200gr este produsă prin adăugarea de lapte de oaie pasteurizat sau lapte de capră, la zerul produs în fabricarea brânzei feta;
  • cașurile sunt drenate și ambalate în plastic, de obicei în cilindri de mai multe lire;
  • are un conținut de grăsimi cuprins între 36/38% și un conținut scăzut de sodiu de 0,8%;
  • ori de câte ori se solicită o brânză dulce, bogată, luați în considerare manouri;
  • este minunată în produse de patiserie cum ar fi spanakopita sau pe cont propriu, doar cu miere;
  • dacă iaurtul nu este treaba ta pentru micul dejun sau o gustare, manouri poate fi o alternativă frumoasă, deși este vag similar cu subtonurile sale vag acre/de citrice;
  • textura lui Manouri o face ideala pentru a fi servită deasupra unei salate sau pe paste sau poti pur si simplu sa o prepari puțin la cuptor cu felii de roșii, oregano, ceapă sau ardei pentru un aperitiv delicios;
  • se amesteca bine cu alte brânzeturi, iar în afara bucătăriei grecești, manouri poate fi înlocuită cu cremă de brânză atunci când se face cheesecake;
  • ingrediente: zer din lapte și smântână din lapte pasteurizat de oaie și capră din Grecia, sare;
  • declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1792Kj/ 434Kcal, grăsimi 43g din care acizi grași saturați 31g, glucide 1,8g din care zaharuri  <1,8g, proteine 10,1g, sare 1,5g.

Informații suplimentare

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manouri DOP 200gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Totul a început când bunicul lui Stamatis Proikas s-a întors în Sohos de pe Muntele Athos, unde a învățat arta brânzei de la călugări. Și-a făcut imediat prima turmă pentru a dezvolta producția de lapte. Nepotul Stamatis a continuat întreprinderea bunicului său în efortul său de a-și întreține familia tatălui orfan. În Grecia postbelică, Stamatis a decis să înființeze prima fabrică de lapte profesională în 1962, ținând cont de faptul că piața din Salonic apreciate și recunoștea deja kasseri-ul care se producea în Sohos. Conform legislatiei in vigoare, kasseri-ul care a fost produs, a fost denumit dupa producator iar termenul KASSERI CHEESE PROIKAS SOHOS ramane denumirea produsului pana in prezent. În 1979, fiica lui Stamatis Proikas, Eleni, care aparține celei de-a treia generații a familiei, a preluat compania și ea continuă să o conducă până astăzi. De asemenea, fiicele ei acționează cu succes în companie deschizând noi perspective pentru dezvoltarea și evoluția continuă a acesteia.

Este o comunitate și o fostă municipalitate din unitatea regională Salonic, Grecia. De la reforma administrației locale din 2011, aceasta face parte din municipalitatea Lagadas, din care este o unitate municipală. Comunitatea Sochos se întinde pe o suprafață de 153.042 km în timp ce unitatea municipală respectivă se întinde pe o suprafață de 281.518 km
Sochos se află pe un platou la o altitudine de aproximativ 600 m deasupra nivelului mării, adică la 15 km nord de Lacul Volvi. Zona de pădure din Muntele Vertiskos începe la marginea așezării.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic