Manouri DOP 200gr

În stoc
bg061

25,30 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Manouri DOP 200gr-  o brânză semi-moale proaspătă, albă, cremoasă și dulceagă.

105 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Manouri DOP 200gr

  • Manouri DOP 200gr, uneori numită manoypi, aceasta este o brânză semi-moale proaspătă, foarte albă, făcută din zerul din lapte de oaie sau de capră, care este drenat din brânza feta atunci când este produsă;
  • este cremoasă, cu aromă intensă și poate fi servită ca atare cu oregano și ulei de măsline sau poate fi ușor trasă în tigaie;
  • poate fi ușor granulată și tinde să fie puțin grasă, iar unii greci jură că se va topi pe limba ta;
  • este dulceagă, cu un gust lăptos și iz de citrice;
  • Manouri 200gr este produsă prin adăugarea de lapte de oaie pasteurizat sau lapte de capră, la zerul produs în fabricarea brânzei feta;
  • cașurile sunt drenate și ambalate în plastic, de obicei în cilindri de mai multe lire;
  • are un conținut de grăsimi cuprins între 36/38% și un conținut scăzut de sodiu de 0,8%;
  • ori de câte ori se solicită o brânză dulce, bogată, luați în considerare manouri;
  • este minunată în produse de patiserie cum ar fi spanakopita sau pe cont propriu, doar cu miere;
  • dacă iaurtul nu este treaba ta pentru micul dejun sau o gustare, manouri poate fi o alternativă frumoasă, deși este vag similar cu subtonurile sale vag acre/de citrice;
  • textura lui Manouri o face ideala pentru a fi servită deasupra unei salate sau pe paste sau poti pur si simplu sa o prepari puțin la cuptor cu felii de roșii, oregano, ceapă sau ardei pentru un aperitiv delicios;
  • se amesteca bine cu alte brânzeturi, iar în afara bucătăriei grecești, manouri poate fi înlocuită cu cremă de brânză atunci când se face cheesecake;
  • ingrediente: zer din lapte și smântână din lapte pasteurizat de oaie și capră din Grecia, sare;
  • declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 1792Kj/ 434Kcal, grăsimi 43g din care acizi grași saturați 31g, glucide 1,8g din care zaharuri  <1,8g, proteine 10,1g, sare 1,5g.

Informații suplimentare

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manouri DOP 200gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Totul a început când bunicul lui Stamatis Proikas s-a întors în Sohos de pe Muntele Athos, unde a învățat arta brânzei de la călugări. Și-a făcut imediat prima turmă pentru a dezvolta producția de lapte. Nepotul Stamatis a continuat întreprinderea bunicului său în efortul său de a-și întreține familia tatălui orfan. În Grecia postbelică, Stamatis a decis să înființeze prima fabrică de lapte profesională în 1962, ținând cont de faptul că piața din Salonic apreciate și recunoștea deja kasseri-ul care se producea în Sohos. Conform legislatiei in vigoare, kasseri-ul care a fost produs, a fost denumit dupa producator iar termenul KASSERI CHEESE PROIKAS SOHOS ramane denumirea produsului pana in prezent. În 1979, fiica lui Stamatis Proikas, Eleni, care aparține celei de-a treia generații a familiei, a preluat compania și ea continuă să o conducă până astăzi. De asemenea, fiicele ei acționează cu succes în companie deschizând noi perspective pentru dezvoltarea și evoluția continuă a acesteia.

Este o comunitate și o fostă municipalitate din unitatea regională Salonic, Grecia. De la reforma administrației locale din 2011, aceasta face parte din municipalitatea Lagadas, din care este o unitate municipală. Comunitatea Sochos se întinde pe o suprafață de 153.042 km în timp ce unitatea municipală respectivă se întinde pe o suprafață de 281.518 km
Sochos se află pe un platou la o altitudine de aproximativ 600 m deasupra nivelului mării, adică la 15 km nord de Lacul Volvi. Zona de pădure din Muntele Vertiskos începe la marginea așezării.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic