Brânză graviera învechită 12 luni 125gr

În stoc
bg013

35,80 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Brânză graviera învechită 12 luni 125gr este produsă în Creta – produs premium – brânză dură, maturată 12 luni, gust intens, plin de arome captivante.

11 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Brânză graviera învechită 12 luni 125gr

  • pasiunea pentru produsele fine realizate de micii producători greci, au determinat producătorii să încerce combinații mai puțin cunoscute și să creeze o marcă ce devine sinonimul brânzeturilor de înaltă calitate;
  • Brânză graviera învechită 12 luni 125gr este produsă în Creta și conține în cea mai mare parte lapte de oaie și puțin lapte de capră, din capre de rasă aleasă din Creta muntoasă;
  • este un tip de brânză dură care se maturizează o perioadă de 12 luni în peșteră și are o aromă ușor dulce și un post gust ușor picant;
  • se poate servi alături de pesmeți cretani, măsline și ulei de măsline sau împreună cu un pahar de vin roșu;
  • pornind de la rețeta tradițională completată cu o maturare separată în peșteră, s-a creat o brânză cu o aromă bogată, cu arome bogate și un final lung, pentru a-i mulțumi pe cei mai pretențioși degustători;
  • se potrivește excelent cu un vin roz din soiul Xinomavro, alături de nuci și miere;
  • o brânză versatilă, graviera poate fi tăiată, rasă, utilizată în feluri de mâncare sau servită în salate;
  • acest sortiment poate cuceri pe oricine datorită texturii ferme și fine la atingere, dar și gustului sau plin și doar ușor sărat;
  • scoateți brânza din frigider cu 20 de minute înainte de a fi servită pentru a vă bucura de aromele sale extraordinare;
  • înainte de servire îndepărtați coaja de aprox. 5mm;
  • ingrediente: lapte pasteurizat de oaie și capră (până la 10%), sare, culturi, cheag.;
  • declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 455kal/1886kj, grăsimi 38g din care acizi grași saturați 26g, glucide 0,5g din care zaharuri ˂0,5g, proteine 28g, sare 1,3g

Informații suplimentare

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brânză graviera învechită 12 luni 125gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orizontes oferă o rătăcire a simțurilor prin combinații și complexități de arome, texturi, culori.
Pasiunea noastră pentru mâncarea și băuturile grecești fine ne duce să explorăm și să creăm produse de calitate, sănătoase, autentice și „istorice”.
Scopul nostru este să creăm un brand global grecesc, care să ofere arome pure și rare în combinații interesante. Și cu acest obiectiv, am călătorit în toată Grecia și am descoperit producători cu pasiune și cunoștințe care au o anumită tradiție.
Oamenii și originile lor sunt la fel de importante ca produsele lor. Dragostea și pasiunea transformă mâncarea. Am creat cu ei produse unice care îndeplinesc criteriile de cea mai înaltă calitate, produse care sunt practic o călătorie în fiecare colț ascuns al hărții grecești.
Căutăm mereu idei noi cu aceeași pasiune ca și când am început.
Orizontes reprezintă cea mai inovatoare, cu cea mai rapidă creștere, cea mai profitabilă companie greacă start-up . Îmbogătirea constantă a gamei cu alimente tradiționale grecești, unice, de marcă, cu valoare nutritivă ridicată, urmând tendința publicului de consum pentru produse care să răspundă nevoilor nutriționale cele mai exigente este principala preocupare. Orizontes și-a creat si dezvoltat de-a lungul timpului propriului brand, iar reprezentarea exclusivă a altor mărci de produse alimentare grecești selectate în Grecia și pe piața globală este principala direcție corporativă a firmei.

Creta este cea mai mare și cea mai populată insulă grecească. Cunoscută ca fiind centrul civilizației mionice, cea mai veche civilizație europeană, Creta este un paradis pe pământ, bucurându-se de o climă temperat mediteraneană și de un peisaj ce îmbină marea albastră și munții stâncoși. Cel mai important, însă, pentru gurmanzi este faptul că frumoasa insulă este locul de naștere al faimoasei diete cretane.
Dieta cretană a fost popularizată de profesorul Ancel Keyes, în urma studiului său numit Seven Countries Study (Studiul celor șapte țări) de la începutul anilor ‘60. Studiul exhaustiv a fost făcut pe oameni cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani din Creta și Corfu, cât și din alte 6 țări printre care Italia și Japonia. În 1990, 30 de ani mai târziu, majoritatea participanților din toate celelalte țări și regiuni nu se mai aflau, din păcate, printre noi. În Creta, în schimb, peste 50% din participanți erau încă în viață. Creta, un adevărat paradis pe pământ

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic