Descriere
Brânză graviera învechită 12 luni 125gr
- pasiunea pentru produsele fine realizate de micii producători greci, au determinat producătorii să încerce combinații mai puțin cunoscute și să creeze o marcă ce devine sinonimul brânzeturilor de înaltă calitate;
- Brânză graviera învechită 12 luni 125gr este produsă în Creta și conține în cea mai mare parte lapte de oaie și puțin lapte de capră, din capre de rasă aleasă din Creta muntoasă;
- este un tip de brânză dură care se maturizează o perioadă de 12 luni în peșteră și are o aromă ușor dulce și un post gust ușor picant;
- se poate servi alături de pesmeți cretani, măsline și ulei de măsline sau împreună cu un pahar de vin roșu;
- pornind de la rețeta tradițională completată cu o maturare separată în peșteră, s-a creat o brânză cu o aromă bogată, cu arome bogate și un final lung, pentru a-i mulțumi pe cei mai pretențioși degustători;
- se potrivește excelent cu un vin roz din soiul Xinomavro, alături de nuci și miere;
- o brânză versatilă, graviera poate fi tăiată, rasă, utilizată în feluri de mâncare sau servită în salate;
- acest sortiment poate cuceri pe oricine datorită texturii ferme și fine la atingere, dar și gustului sau plin și doar ușor sărat;
- scoateți brânza din frigider cu 20 de minute înainte de a fi servită pentru a vă bucura de aromele sale extraordinare;
- înainte de servire îndepărtați coaja de aprox. 5mm;
- ingrediente: lapte pasteurizat de oaie și capră (până la 10%), sare, culturi, cheag.;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 455kal/1886kj, grăsimi 38g din care acizi grași saturați 26g, glucide 0,5g din care zaharuri ˂0,5g, proteine 28g, sare 1,3g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.