Descriere
Graviera maturată 5 luni cu cimbru 125gr
- pasiunea pentru produsele fine realizate de micii producători greci, au determinat producătorii să încerce combinații mai puțin cunoscute și să creeze o marcă ce devine sinonimul brânzeturilor de înaltă calitate;
- Graviera maturată 5 luni cu cimbru 125gr este produsă în Creta și conține în cea mai mare parte lapte de oaie și puțin lapte de capră;
- este altă graviera maturată cel puțin 5 luni, cu un gust uimitor din Creta;
- are un gust plin, ușor picant îmbogățit de aroma extraordinară a cimbrului sălbatic cretan cu o aromă ușor dulce și un post gust ușor picant;
- se potrivește foarte bine cu vinul alb Malagouzia însoțit de plăcinte, roșii uscate la soare și puțin ulei extravirgin de măsline;
- o brânză versatilă, graviera poate fi tăiată, rasă, utilizată în feluri de mâncare sau servită în salate;
- acest sortiment poate cuceri pe oricine datorită texturii ferme și fine la atingere, dar și gustului sau ușor sărat;
- scoateți brânza din frigider cu 20 de minute înainte de a fi servită pentru a vă bucura de aromele sale extraordinare;
- înainte de servire îndepărtați coaja de aprox. 5mm;
- ingrediente: lapte pasteurizat de oaie și capră (până la 10%), sare, cimbru 1%, culturi, cheag;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 413kal/1714kj, grăsimi 33g din care acizi grași saturați 23g, glucide 2,3g din care zaharuri ˂0,50g, proteine 26g, sare 1,2g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.