Descriere
Brânză de capră 150gr
- Brânză de capră 150gr este fabricată din lapte capră pasteurizat și este maturată timp de cel puțin trei luni;
- produs exclusiv în insula Lesvos, are o aromă aparte care lasă un gust plăcut cu o personalitate puternică;
- este folosită în rețete tradiționale sau poate fi inclusă într-o salată de legume cu ulei de măsline;
- acest tip de brânză conține magneziu, vitamina A, fosfor și calciu;
- atât brânza cât și laptele de capră sunt benefice în digestie deoarece laptele de capră conține cantități semnificativ mai mici de lactoză decât laptele obișnuit, astfel că aceasta este brânza ideală pentru persoanele care suferă de intoleranță la lactoză;
- brânza de capră conține cantități mai mici de grăsime decât alte forme de brânză;
- înlocuirea brânzei regulate cu brânză de capră poate ajuta să reduceți cantitatea de grăsimi saturate și colesterol din dietă;
- brânză de capră conține doar un pic mai mult de jumătate din cantitatea de grăsime decât brânză regulate ;
- conține mai puține calorii decât orice altă formă de brânză;
- în mod ideal, dacă înlocuiți brânzeturile galbene cu brânza de capră, veți reduce în mod eficient 200/300 de calorii din dietă;
- brânză de capră conține mai puțin de jumătate din cantitatea de sodiu decât alte tipuri de brânză;
- excesul de sodiu poate duce la afecțiuni cronice și boli potențial letale, cum ar fi infarct miocardic și chiar accident vascular cerebral;
- de obicei, medicii recomandă să nu avem mai mult de 2300 mg de sodiu pe zi;
- de la simpla omletă sau salată, brânză de capră se poate folosi și în plăcinte, ravioli, tarte, roșii umplute la cuptor, piept de pui umplut și multe alte combinații;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 970Kj/ 233Kcal, grăsimi 20g din care acizi grași saturați 15,7g, glucide 0,2g din care zaharuri 0,1g, proteine 13,1g, sare 5g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.