Brânză de capră 150gr

În stoc
BG090

20,90 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Brânză de capră 150gr este fabricată din lapte capră pasteurizat și maturată timp de cel puțin trei luni – provine din insula Lesvos, are o aromă aparte care lasă un gust plăcut, cu o personalitate puternică, fără miros înțepător!

34 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Brânză de capră 150gr

  • Brânză de capră 150gr este fabricată din lapte capră pasteurizat și este maturată timp de cel puțin trei luni;
  • produs exclusiv în insula Lesvos, are o aromă aparte, care lasă un gust plăcut, cu o personalitate puternică fără a avea însă un miros înțepător;
  • este folosită în rețete tradiționale sau poate fi inclusă într-o salată de legume cu ulei de măsline;
  • acest tip de brânză conține magneziu, vitamina A, fosfor și calciu;
  • atât brânza cât și laptele de capră sunt benefice în digestie deoarece laptele de capră conține cantități semnificativ mai mici de lactoză decât laptele de vacă, astfel că aceasta este brânza ideală pentru persoanele care suferă de intoleranță la laptele de vacă;
  • brânza de capră conține cantități mai mici de grăsime decât alte forme de brânză;
  • înlocuirea brânzei regulate cu brânză de capră poate ajuta să reduceți cantitatea de grăsimi saturate și colesterol din dietă;
  • brânză de capră conține doar un pic mai mult de jumătate din cantitatea de grăsime decât brânză regulate ;
  • conține mai puține calorii decât orice altă formă de brânză;
  • în mod ideal, dacă înlocuiți brânzeturile galbene cu brânza de capră, veți reduce în mod eficient 200/300 de calorii din dietă;
  • brânză de capră conține mai puțin de jumătate din cantitatea de sodiu decât alte tipuri de brânză;
  • excesul de sodiu poate duce la afecțiuni cronice și boli potențial letale, cum ar fi infarct miocardic și chiar accident vascular cerebral;
  • de obicei, medicii recomandă să nu avem mai mult de 2300 mg de sodiu pe zi;
  • de la simpla omletă sau salată, brânză de capră se poate folosi și în plăcinte, ravioli, tarte, roșii umplute la cuptor, piept de pui umplut și multe alte combinații;
  • ingrediente: lapte pasteurizat de capră, sare, cheag, culturi inițiale, stabilizatori: clorură de calciu.
  • declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 978Kj/ 233Kcal, grăsimi 20g din care acizi grași saturați 15,7g, glucide 0,2g din care zaharuri  0,1g, proteine 13,1g, sare 5g.

Informații suplimentare

Culturi locale

Da

Natural 100%

Da

Healthy

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brânză de capră 150gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înființată în 2015, MYSTAKELLI DAIRY PRODUCTS Co. este situată în Mandamados, insula Lesvos. Continuă tradiția începută în 1962 de Stratis MYSTAKELLIS în fabrica sa tradițională de brânzeturi, care ulterior a fost extinsă de fiul său Giannis. Produsele lor sunt acum fabricate în noua instalație modernă, folosind experiența îndelungată și cunoștințele acelorași oameni care, de un număr mare de ani și cu îmbunătățiri continue, au oferit consumatorilor calitatea constantă, recunoscută a produselor MYSTAKELLI.Fabrica de brânzeturi cu o capacitate anuală de 250 de tone de brânzeturi moi și tari este considerată o mică fabrică tradițională de brânzeturi .
Mediul pământului binecuvântat din Lesvos, climatul său mediteranean blând, flora bogată, fără pesticide, formată din plante și ierburi diverse, soarele său nesfârșit, oile și caprele ale unei rase speciale de Lesvos din zona Mandamados, oferă lapte de calitate premium, cu arome și caracteristici gustative unice.
Combinația de materii prime de calitate premium, experiența îndelungată și tradiția, efortul constant pentru dezvoltare și inovare și respectarea strictă a tuturor regulilor privind igiena în timpul producției, depozitării și distribuției produselor, rezultă în produse MYSTAKELLI de înaltă calitate nutritivă cu aromă și gust unic.

Lesbos (greacă Lesvos (Λέσβος), turcă Midilli Adası) este o insulă greacă din Marea Egee. Face parte din Prefectura Lesbos și este cea de a treia insulă grecească ca mărime și a șaptea insulă ca mărime din Marea Mediterană. Are o suprafață de 1.630 km² și o coastă de 320 km. Are o populație de aproximativ 90.000 locuitori, o treime dintre aceștia locuind în capitala sa, orașul Mytilene, aflat în partea sudică a insulei. Restul populației este distribuită în numeroasele sate și orașe mici aflate pe insulă. Cele mai importante orașe sunt: Kalloni, Plomari, Ayassos, Eresos și Molyvos.
Locuitorii insulei se numesc lesbieni. Termenul lesbian în cultura modernă provine din epoca victoriană din interpretarea poemelor poetei antice Sappho născută în Eresos, pe insula Lesbos.
Frumuseţea unică si nealterata a Insulei Lesvos (Lesbos) este in contrast cu splendoarea luxurianta a celorlalte insule cosmopolite, beneficiind de păduri misterioase, un litoral impresionant, apusuri de soare liniştite şi munţi stâncoşi.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural