Descriere
Ardei verzi umpluți cu feta 330gr
- Ardei verzi umpluți cu feta 330gr este un aperitiv foarte special, care își are rădăcinile în nordul Greciei;
- ardeiul iute te ajută să mănânci mai puțin și să te simți sătul mai mult timp și, de asemenea, ajută la întărirea apărării stomacului împotriva infecțiilor, precum și la creșterea producției de lichide digestive, ducând la o digestie mai bună;
- poate însoți un platou de mezeluri și/sau brânzeturi;
- puteți să îi înfășurați într-o felie subție de bacon și să îi puneți la grătar timp de 3 minute pentru a obține un prim fel excelent;
- pot fi folosiți ca umplutură în burgeri și poate însoți excelent supele;
- este un meze excelent pentru tsipouro, ouzo sau bere;
- ardeiul verde gras şi gogoşarul sunt surse importante de vitamina A, complexul B, vitamina C, minerale (fier, cupru, zinc, potasiu, mangan, magneziu, seleniu);
- recomand introducerea ardeiului în dieta pacienţilor ce vor să scadă în greutate;
- ardeiul gras constituie un aliment nutriţional ideal;
- în afară de patologiile menţionate mai sus, care se întâlnesc cu o frecvenţă crescută în rândul seniorilor, aceştia ar putea profita şi de efectul benefic al luteinei din compoziţia gogoşarului;
- ingrediente: ulei de floarea soarelui, ardei verzi (30% în substanță uscată), umplutură de brânză: brânză feta( 35% în substanță uscată), brânză mizithra, produs tip iaurt (grăsimi vegetale hidrogenate 10%, lapte praf de vacă degresat, proteine din lapte, amidon din porumb, gelatină, emulgatori: mono și di gliceride ale acizilor grași, culturi de iaurt), ceapă 9%, condimente, agent de fermitate: clorură de calciu, regulator de aciditate: acid lactic, conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, stabilizator: gumă de xantan – poate să conțină urme de țelină și sulfiți;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 744Kj/180Kcal, grăsimi 15g din care acizi grași saturați 5,1g, glucide 3,6g din care zaharuri 0g, fibre dietetice 1,5g, proteine 8,3g, sare 3,5g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.