Ardei roșu cu brânză feta 330gr

În stoc
lu018

38,90 lei

Ardei roșu cu brânză feta 330gr poate însoți mai multe tipuri de mâncare cum ar fi leguminoase, legume și carne la grătar și poate constitui un antreu delicios.

8 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Ardei roșu cu brânză feta 330gr

  • Ardei roșu cu brânză feta 330gr, ușor picanți plini ochi cu brânză feta;
  • un aperitiv ideal pentru orice tip de masă și ca garnitură pe lângă chifteluțe, cârnăciori, burgeri, carne la grătar;
  • pot însoți mai multe tipuri de mâncare cum ar fi leguminoase, legume la grătar și pastele cu legume;
  • este un meze excelent pentru tsipouro, ouzo sau bere;
  • ardeii roșii sunt plăcuți datorită gustului lor dulce și acru dar au și o mare valoare nutrițională ridicată, datorită concentrației lor în vitamina C, care are acțiune antioxidantă, dar și a altor vitamine, cum ar fi vitamina B, vitamina A și K;
  • brânza feta este fabricată din lapte de oaie și capră, deși este posibil să găsești pe piață și produse tradiționale din lapte de iapă;
  • are un gust caracteristic și o textură cremoasă;
  • ca orice alt produs lactat, brânza feta se remarcă prin conținutul său proteic așa cum subliniază literatura științifică;
  • acestea sunt nutrienți cu valoare biologică ridicată, care conțin toți aminoacizii esențiali și sunt foarte digerabili;
  • proteinele sunt fundamentale pentru a preveni problemele asociate cu îmbătrânirea și degenerarea țesutului muscular;
  • un studiu publicat în revista Nutrients ne arată faptul că aportul zilnic de proteine ​​ajută la întârzierea și prevenirea distrugerii țesutului slab și împiedică pierderea funcționalității acestuia;
  • ingrediente : ulei de floarea soarelui, ardei cherry (50% în substanță uscată), umplutură de brânză: brânză feta( 22% în substanță uscată), brânză mizithra, produs tip iaurt (grăsimi vegetale hidrogenate 10%, lapte praf de vacă degresat, proteine din lapte, amidon din porumb, gelatină, emulgatori: mono și di gliceride ale acizilor grași, culturi de iaurt), ceapă 9%, condimente;
  • declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 769Kj/ 184Kcal, grăsimi 10,1g din care acizi grași saturați 3,8g, glucide 20g din care zaharuri 18,2g, fibre dietetice 1,5g, proteine 4,4g, sare 2,5g.

Informații suplimentare

Greutate 0.550 kg
Healthy

Da

Nemodificat genetic

Da

Natural 100%

Da

Culturi locale

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ardei roșu cu brânză feta 330gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cu cel mai mare respect față de moștenirea și tradiția noastră culinară, față de pământ și fructele sale, față de mâncare și destinatarii săi, cei de la Lagadas Farm realizăm legume murate umplute, legume murate simple și antipasti.
Ceea ce îi face să iasă în evidență pe piață este faptul își cultivă legumele în fermele proprii, fapt care asigură prospețimea și produsele de calitate superioară.
Un alt factor care îi face unici este că alege să nu folosească mașini, astfel că toată producția este realizată manual. Rezultatul acestei alegeri este că fiecare borcan este unic și include creativitatea echipei noastre. De-a lungul anilor, alte companii au încercat să le copieze rețetele secrete, aceasta fiind o dovadă a superiorității produselor și iau fiecare încercare ca o completare a calității noastre!

Salonic este al doilea cel mai mare oraș din Grecia și capitala culturală a acesteia. Jucând un rol important în regiune încă din antichitate, acesta este renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.
Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, cum ar fi bougatsa sau meze, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic