Descriere
Ardei roșu cu brânză feta 330gr
- Ardei roșu cu brânză feta 330gr, ușor picanți plini ochi cu brânză feta;
- un aperitiv ideal pentru orice tip de masă și ca garnitură pe lângă chifteluțe, cârnăciori, burgeri, carne la grătar;
- pot însoți mai multe tipuri de mâncare cum ar fi leguminoase, legume la grătar și pastele cu legume;
- este un meze excelent pentru tsipouro, ouzo sau bere;
- ardeii roșii sunt plăcuți datorită gustului lor dulce și acru dar au și o mare valoare nutrițională ridicată, datorită concentrației lor în vitamina C, care are acțiune antioxidantă, dar și a altor vitamine, cum ar fi vitamina B, vitamina A și K;
- brânza feta este fabricată din lapte de oaie și capră, deși este posibil să găsești pe piață și produse tradiționale din lapte de iapă;
- are un gust caracteristic și o textură cremoasă;
- ca orice alt produs lactat, brânza feta se remarcă prin conținutul său proteic așa cum subliniază literatura științifică;
- acestea sunt nutrienți cu valoare biologică ridicată, care conțin toți aminoacizii esențiali și sunt foarte digerabili;
- proteinele sunt fundamentale pentru a preveni problemele asociate cu îmbătrânirea și degenerarea țesutului muscular;
- un studiu publicat în revista Nutrients ne arată faptul că aportul zilnic de proteine ajută la întârzierea și prevenirea distrugerii țesutului slab și împiedică pierderea funcționalității acestuia;
- ingrediente : ulei de floarea soarelui, ardei cherry (50% în substanță uscată), umplutură de brânză: brânză feta( 22% în substanță uscată), brânză mizithra, produs tip iaurt (grăsimi vegetale hidrogenate 10%, lapte praf de vacă degresat, proteine din lapte, amidon din porumb, gelatină, emulgatori: mono și di gliceride ale acizilor grași, culturi de iaurt), ceapă 9%, condimente;
- declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 769Kj/ 184Kcal, grăsimi 10,1g din care acizi grași saturați 3,8g, glucide 20g din care zaharuri 18,2g, fibre dietetice 1,5g, proteine 4,4g, sare 2,5g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.