Descriere
Vin roșu Lantides Nemea 750ml
- culoarea rubinului, nasul de prună, ciocolată neagră și condimente dulci conduc către un plat corpolent;
- post gust rotund și aromatic, cu aciditate delicată și cu tanini fini;
- un vin delicios și elegant, finisaj lung, cu note dulci;
- metoda clasică de vinificație roșie, incluzând difuzarea și depozitarea timp de 14 luni în butoaie de stejar din pădurile Allier Francez și Caucaz din Rusia. Nefiltrat;
- alcool: 14% vol;
- Vin roșu Lantides Nemea 750ml asocieri culinare : paste în sos roșu, grătar, mâncăruri cu carne roșie prăjită, mâncare gătită, brânzeturi galbene,miel, cu organe, carne roșie, tocană, steak la gratar, cârnați, coq au vin, brânzeturi Gouda sau Cheddar maturate;
- servit la 16 – 18 C;
- potențial de învechire: 7-9 ani.
- postgust savuros și prelung;
- vinul a fost un obiect de studiu științific destul de popular în ultimele decenii, mai ales după ce în compoziția lui a fost izolat resveratrolul, un antioxidant foarte puternic, care poate face minuni pentru imunitatea noastră;
- unde mai pui ca antioxidanții sunt la modă, iar asocierea lor cu alimentele cele mai comune este întotdeauna o temă de discuție interesantă;
- vinul roșu conține melatonină, un antioxidant care ajută la reglarea ceasului biologic;
- studiile au demonstrat că un pahar de vin roșu băut înainte de culcare te ajută să adormi mult mai ușor;
- nu întâmplător companiile de cosmetice își asociază mai nou produsele cu vinul roșu;
- este vorba, din nou, despre antioxidanții pe care îi găsești în acest aliment, care s-au dovedit benefici și pentru sănătatea tenului;
- conform studiilor, resveratrolul are reale proprietăți antiîmbătrânire, prin urmare el este cel mai adesea pomenit în reclamele pentru cremele care au rolul de a păstra prospețimea tenului;
- un pahar de vin roșu conține o serie întreagă de ingrediente active, care ajută la reglarea nivelului de zahăr în sânge;
- cu toate acestea, trebuie menționat faptul că bolnavilor de diabet le este interzis consumul de alcool de orice fel;
- un pahar de vin la masă stimulează și digestia nu doar conversația. Polifenolii din vin funcționează ca un pansament gastric în contact cu compușii chimici din alimente și relaxează mușchii stomacului în timpul digestiei;
- în plus, alți doi compuși ai vinului, flavonoidele și saponinele, ajută la prevenirea câtorva dintre cele mai comune afecțiuni ale inimii.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.