Sorbet de căpșuni 500ml

În stoc
ST004

58,90 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Sorbet de căpșuni 500ml nu e doar o simplă înghețată, ci este o pastă de căpșuni care în mod extraordinar a devenit înghețată;

28 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Sorbet de căpșuni 500 ml

  • o rețetă originală de sorbet de căpșuni– gustul intens al căpșuni;
  • Sorbet de căpșuni 500 ml nu e doar o simplă înghețată, ci este o pastă de căpșuni care în mod extraordinar a devenit înghețată;
  • căpșunile au un conținut scăzut de calorii și anume numai 32 kcal la fiecare 100gr., însă sunt foarte bogate în fito-nutrienți, minerale și vitamine care sunt esențiale pentru o sănătate optimă;
  • înghețata este un amestec de lapte, smântâna și uneori alte ingrediente care au fost congelate într-un deliciu moale, cremos, folosind tehnici speciale;
  • istoricii cred că grecii s-au bucurat de deserturi congelate încă din Grecia Antică;
  • de fapt, s-a crezut că Alexandru cel Mare însuși s-a bucurat de deserturi congelate în timpul vieții sale;
  • în cele mai vechi timpuri, era obișnuit să se savureze zăpada cu fructe și miere și acest lucru a fost considerat a fi un desert tradițional. Există înregistrări ale acestui desert fiind vândute în piețele din Atena, în secolul al 5-lea B.C.;
  • până în secolul al 20-lea, bucătăria greacă, includea diferite tipuri de deserturi congelate care au fost în curs de dezvoltare;
  • aceasta a inclus un desert congelat pe care îl cunoaștem ca înghețata noastră modernă;
  • prezența înghețatei în Grecia este destul de bine stabilită și se regăsește în arome unice ;
  • cornetul de înghețată a apărut din întâmplare, în 1904, când un vânzător de înghețată a rugat un vânzător de waffe să îi pregătească niște cornete în care să servească clienții;
  • prima înghețată pe băț a apărut în 1920;
  • pentru un gust intens, e indicat să o lăsați câteva minute la temperatura camerei înainte să o serviți – a nu se recongela;
  • Ingrediente: apă, căpșune 33,7%, zahăr, dextroză, stabilizatori (gumă guar, carboximetil celuloză, caragenan), agent aciditate (acid citric)
  • Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 445kJ/106kcal, glucide 26,3g din care zaharuri 25,1g, proteine 0,3g, grăsimi 0,02g din care acizi grași saturați 0g, sare 0,04g.

Informații suplimentare

Greutate 0.550 kg
Culturi locale

Da

De post

Da

Vegan

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sorbet de căpșuni 500ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kayak este o companie 100% grecească, care operează în Grecia și în străinătate de aproximativ două decenii.
Fondatorul companiei, G. Stavridis, și-a propus să schimbăe o dată pentru totdeauna percepția despre înghețată … și am făcut-o!
Nu doar s-a asigurat că aromele existente sunt suficiente,ci a pus înghețata în artă, în creație, în magie!
Ingredientele secrete ale înghețatei noastre sunt inovația și excelența la toate nivelurile.
Rețeta secretă combină trei elemente:momente frumoase alături de prieteni pentru inspirație,prânzul la masa familiei pentru a obține dragoste și călătorii pentru a descoperi gusturi noi, pentru a colecta imagini și tendințe noi și, desigur, multă muncă!
La Kayak găsim peste 80 de arome de înghețată: cele mai unice și autentice.
Găsim, de asemenea, arome de înghețată pe baza ultimelor tendințe în gastronomie și pe piața mondială: arome sărate, arome pe bază de alcool sau arome cu condimente.
Au înghețată așa cum nu v-ați imaginat niciodată și vom fi primii care le vom introduce în piața!
Scopul celor de la Kayak este să nu renunțe niciodată, ci să să inoveze, căutând permanent rețeta perfectă!

Koropi este o suburbie a Atenei, situată în județul Attica.
Pentru mulți, Attica este un sinonimă cu Grecia. Povestea celor două este strâns legată, peninsula fiind aproape complet ocupată de Atena.
Astfel, multe legende și multă din istoria țării se învârt în jurul acestei regiuni. Una din legende spune că Dionysos, zeul vinului și veseliei, le-a încredințat locuitorilor din Attica arta cultivării viei. Un fapt greu de pus la îndoială, având în vedere că Attica este locul nașterii faimosului vin retsina.

Culturi Locale
Nemodificat Genetic
Produs de post
Produs vegetarian Vegan