Descriere
Salam uscat Lefkados ≈ 250 gr
- produs realizat după o rețetă tradițională grecească din insul Lefkada;
- este realizat 100% din carne proaspătă de porc, cu legume și condimente, după o rețetă secretă;
- carnea este separată de piele și tendoane, tocată cu cuțitul în bucăți mai mari și amestecată cu condimente, legume și mini cubulețe de grăsime;
- este folosită membrană naturală de porc, iar după realizare salamul este lăsat la uscat între 3 și 4 luni înainte de a fi gata pentru consum;
- ingrediente: carne de porc 83%, grăsime de porc 14%, sare 2-3, ardei gras, usturoi, sirop de gumă uscată, stabilizator, agenți de îngroșare concentrat de di – fosfat, poli fosfați, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservanți: nitrat și nitriți;
- informații nutriționale la 100g: energie 1764KJ/88,2KJ – 421Kcal/210,5Kcal – 10,5%*, grăsimi 28,9g/14,45 – 20,6%* din care saturate 14,5g/7,25g – 36,25%*, carbohidrați 9,8g/4,9g – 1,81%* din care zaharuri <0,1g/0,05g – 0,05%*, proteine 30,4g/15,2g – 30,4%*, sare 3,76g/0,88g – 31,33%*, fibre <0,5g/<0,25g – <1%*. *Raportat la consumul zilnic al unui adult 2000kcal/8400kj;
- prețul afișat este pentru 100 g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.