Cârnați țărănești cu brânză grecească 100gr

Nu este în stoc
MZ008_1

6,73 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Cârnați țărănești cu brânză graviera 100gr – gust excepțional – produs realizat după o rețetă tradițională grecească de la poalele muntelui Olimp.

 

Stoc epuizat

Descriere

Cârnați țărănești cu brânză grecească 100gr

  • produs realizat după o rețetă tradițională grecească de la poalele muntelui Olimp;
  • produs premiat Great Taste pentru gustul său deosebit;
  • realizată din 100% din carne proaspătă de porc;
  • gust intens, plin de arome pe care le împrumută și de la brânza grecească;
  • un antreu delicios sau un fel principal extrem de gustos;
  • ideal a fi preparați la grătar, teflon, cuptor;
  • fără gluten, produs parțial fermentat;
  • într-o anumită formă, cârnații au fost mâncați în Grecia din cele mai vechi timpuri;
  • despre cârnați putem vorbi încă din Grecia antică, deoarece majoritatea mezelurilor erau preparate din carne de porc;
  • de asemenea, este interesant de observat că cuvântul, “cârnați” este de fapt derivat dintr-un cuvânt pe care atât latina, cât și greaca îl împărtășesc numit Isica, care se referă la un fel de mâncare asemănător hamburgerului care a fost servit atât în Grecia Antică, cât și în Roma Antică;
  • grecii antici erau mari iubitori de cârnați, fapt dovedit de zeci de fragmente, de la Homer la Aristofan;
  • în Grecia de astăzi fiecare cârnat este diferit la gust și fiecare loc produce cârnați în felul lor;
  • cârnații sunt un produs simplu de preparat, putând fi savurat în mai multe moduri (într-un sandviș, alături de o garnitură, la micul dejun, etc);
  • ingrediente: carne de porc 77%, grăsime de porc, graviera 10%, sare, zaharuri, condimente, fibre, fosfați (stabilizatori), nitrit de sodiu (conservanți), ascorbat de sodiu (antioxidant), glutamat de sodiu (ameliorator de aromă), carmină, extract de aromă de fum, membrană naturală de porc sărată – poate conține urme de lactoză;
  • Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 309kal/kj, grăsimi 26g din care acizi grași saturați 10g, glucide 1,4g din care zaharuri 0,8g, proteine 16,1g, sare 2,3g;

Informații suplimentare

Greutate 0.500 kg
Culturi locale

Da

Fara soia

Da

Premiat

Great Tate Awards 2017

Pret la 100 gr.

6,73

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cârnați țărănești cu brânză grecească 100gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă de la începutul anilor 1990, familia Tsianava s-a implicat în producerea de mezeluri tradiționale și cârnați de țărănești din regiunea Karditsa.
Gustul autentic au adus o mare popularitate produselor și a crescut cererea din piață, astfel că compania s-a extins într-un spațiu modern investind constant atât în ​​instalații moderne și echipamente dar și în cercetare pentru a dezvolta noi produse inovatoare cu valoare adăugată ridicată și identitate recunoscută.
Astăzi, trei decenii mai târziu, compania continuă să fie fidelă filozofiei sale, adică să producă mezeluri pure și de calitate, făcute mereu cu pasiune și respect pentru tradiție.
Propunerile delicioase ale producătorului Tsianavas fac diferența! Cârnați țărănești și mezeluri cu gust excepțional ce satisfac gusturile celor mai exigenți degustători. Încercați-le acum, pentru o experiență de neuitat …

Karditsa este o așezare de la poalele muntelui Olimp, prezentă în atestări încă din antichitate, respectiv din anul 9000 BC.
Este un loc pitoresc, situat în câmpia roditoare a Tesaliei, la o aruncătură de băț de Meteore și de minunatul lac Plastiras.
Considerată câmpia roditoare a lui Zeus, Karditsa este recunoscută pentru producția sa agricolă dar și zootehnice.
Drept pentru care, regiunea este recunoscută pentru mezelurile sale extrem de gustoase.
Dacă treceți prin Karditsa, nu ezitați să vă opriți să mâncați faimosul gyros. Este recunoscută pentru cel mai bun gyros din toată Grecia.

Culturi Locale
Fara Soia