Plăcintă Bio cu brânză Feta 600gr

În stoc
pt012

63,30 lei

Acest produs poate fi achiziționat doar din magazinul nostru fizic.

Plăcintele Mariannei sunt produse de o cooperativă pentru femei folosind produse și ingrediente proaspete după o rețetă tradițională.

3 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Plăcintă Bio cu brânză Feta 600gr

  • Plăcintele Mariannei sunt produse de o cooperativă pentru femei din Halkidiki, nordul Greciei, folosind produse de patiserie realizate manual, produse zilnic și umplute, cu ingrediente proaspete, locale, la o rețetă tradițională;
  • au creat o gamă de rețete tradiționale, autentice, cu ingrediente organice pure, care vă vor oferi ție și celor dragi experiența aromelor adevărate!
  • plăcintă delicioasă cu brânză feta, realizată manual de Marianna Kazakis;
  • această plăcintă tradițională și organică cu brânză feta, este făcută din aluat autentic în stil rustic, brânză feta autentică (DOP) de la Menikio și ingrediente pure, fără conservanți și aditivi;
  • feta este gătită bine pentru a da o textură plăcută și nu prea condimentă;
  • bucurați-vă de delicioasa „tiropita” organică alături de cei dragi și gustați aroma autentică a culturii alimentare grecești!
  • doar despachetați și puneți în cuptor și veți avea instantaneu un gust al Greciei pe masă;
  • Plăcintele Mariannei au câștigat peste 6 premii Great Taste, aceasta fiind cea mai de încredere schemă de acreditare pentru specialități rafinate;
  • fiecare plăcintă are 9 bucăți care sunt mai mult decât suficiente pentru consumul a 2 persoane;
  • Plăcintă Bio cu brânză Feta 600gr instrucțiuni de gătit: Scoateți tava de pe ambalaj și puneți-o direct într-un raft scăzut în cuptor fără preîncălzire și setați la 220oC până când începe să crească (aproximativ 15min). Scoateți-o, tăiați-o în bucăți și întoarceți-o la cuptor la 180oC până când se rumenește auriu (aproximativ 45 min). Asigurați-vă că este gătită înainte de a mânca;
  • Ingrediente: făină de grâu* 39%, brânză feta* PDO 25%, lapte integral* 15%, unt * 12%, ouă* 6%, ulei de floarea soarelui*, sare, ulei de măsline*, piper*. *Produs din agricultura ecologică;
  • Declarație nutrițională per 100g produs finit: valoare energetică 317kcal, grăsimi 18,3g din care acizi grași saturați 6.6g, mono saturați 7.1g, poli saturați 3.6g, glucide 28.7g din care zaharuri 1.7g, fibre dietetice 1.0g, proteine 9.2g, sare 2.2g.

Informații suplimentare

Cantitate

600 gr

Ambalaj

Tavă sigilată în cutie carton, Cutie carton

Certificat PDO

Da

Certificat PGI

Da

Certificat TSG

Da

Culturi locale

Da

Great taste

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Produs BIO

Da

Produs Ecologic

Da

Producator

Marianna Kazakis

Regiune

Halkidiki

Tip

Placinta Bio cu branza Feta

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plăcintă Bio cu brânză Feta 600gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Marianna Kazakis și familia ei oferă în zilele noastre foi de viță și sărmăluțe cu foi de viță umplute în stil grecesc din anul 1994, realizate artizanal. Preparate și împachetate manual, cu ingrediente de cea mai bună calitate, foi de viță de vie Bio și cu multă dragoste.
De asemenea, mica companie realizează artizanal delicioase plăcinte tradiționale cu feta originală și ingrediente pure, legume și creme de lapte dulci, în stil țărănesc, cu foi de plăcintă realizate artizanal.
Întreprinderea Mariannei oferă produse artizanale cu gust excepțional!

Halkidiki este una dintre prefecturile Greciei, situată în partea de sud-est a Macedoniei Centrale. Forma sa particulară amintește de trei degete îndreptate spre Marea Egee. Aceste peninsulare sunt Cassandra, Sithonia și Muntele Athos. Prefectura Halkidiki este un adevărat paradis cu golfuri și golfuri interesante, pălării stâncoase, plaje cu nisip auriu și ape cristaline, plantații de măslini și păduri de pini.
Halkidiki este o zonă agricolă bine recunoscută, cunoscută pentru faptul că este extrem de fertilă și produce o gamă largă de bunuri nutriționale. Destinatia exporta o calitate excelenta a uleiurilor de masline, mierii, vinurilor, fructelor, legumelor, pestelui, carnii si marmeladelor. Toate aceste mărfuri sunt produse și prelucrate de localnici cu grijă, creând elementele esențiale pentru rețete delicioase și tradiționale.
Rețetele tradiționale sunt create în aproape fiecare restaurant sau tavernă autentică care se află în Halkidiki, iar fiecare călător gastronomic își va iubi aromele de vis și parfumul uimitor. Mâncăruri locale precum dolmadakia, saganaki, trachanas și lamp fricassee sunt doar câteva dintre delicatesele care pot fi găsite acolo.
În Halkidiki, Festivalul San Gourmet are loc anual, unde bucătari din Grecia și din întreaga lume ar veni să guste și să creeze feluri de mâncare contemporane și gusturi uimitoare. Este un festival prestigios în care sunt organizate ateliere, prezentări, degustări de vinuri pentru a celebra valoarea gastronomică a vieții. Fiți pregătiți să câștige unele greutate, dacă sunteți participante la această sărbătoare.
Halkidiki este peninsula spectaculoasă din nordul Greciei plină de vegetație dar și de plaje cu nisip fin.
Nea Gonia – localitatea Mariannei este o așezare cu 500 de locuitori cu un peisaj amețitor, cu vedere a Munților Olimp cu culturi bogate de viță de vie, măslini și grâu.
Nea Gonia este o destinație gastronomică și educațională, localitatea oferind 3 programe educaționale diferite care pun accent pe produsele locale, iar în fiecare an aprox 4500 de studenți vizitează regiunea și învață metode de cultivare dar și cum să își coacă propria pâine.
Via d-nei Marianna este una dintre destinațiile importante ale regiunii și locul unde studenții învață multe despre metode diferite de cultivare a viței de vie, deși aici nu se produce nici un strop de vin, iar vița de vie se folosește pentru producerea sărmăluțelor faimoase în toată lumea. Frunzele de viță de fie sunt delicate, dar în același timp rezistente, cu un gust dulce acrișor foarte plăcut.

Produs BIO BIO
Culturi Locale
Ecologic
Great Taste
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic
Certificat PDO
Certificat PGI
Certificat PDO