Plăcintă cu brânză feta și praz 1kg

În stoc
pt009

96,70 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Plăcintele Mariannei sunt produse de o cooperativă pentru femei folosind produse și ingrediente proaspete după o rețetă tradițională.

7 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Plăcintă cu brânză feta și praz 1kg

  • Plăcintele Mariannei sunt produse de o cooperativă pentru femei din Halkidiki, nordul Greciei, folosind produse de patiserie realizate manual, produse zilnic și umplute, cu ingrediente proaspete, locale, la o rețetă tradițională;
  • au creat o gamă de rețete tradiționale, autentice, cu ingrediente organice pure, care vă vor oferi ție și celor dragi experiența aromelor adevărate!
  • plăcintă delicioasă cu praz și brânză , realizată manual de Marianna Kazakis;
  • această plăcintă tradițională cu praz și brânză, este făcută din aluat autentic în stil rustic, ingrediente pure, fără conservanți și aditivi;
  • bucurați-vă de delicioasa Plăcintă cu praz și brânză 1kg alături de cei dragi și gustați aroma autentică a culturii alimentare grecești!
  • doar despachetați și puneți în cuptor și veți avea instantaneu un gust al Greciei pe masă;
  • Plăcintele Mariannei au câștigat peste 6 premii Great Taste, aceasta fiind cea mai de încredere schemă de acreditare pentru specialități rafinate;
  • rețetele tradiționale sunt create în aproape fiecare restaurant sau tavernă autentică care se află în Halkidiki, iar fiecare călător gastronomic își va iubi aromele de vis și parfumul uimitor;
  • mâncăruri locale precum dolmadakia, saganaki, trachanas și lamp fricassee sunt doar câteva dintre delicatesele care pot fi găsite acolo;
  • fiecare plăcintă are 15 bucăți care sunt mai mult decât suficiente pentru 3-4 persoane;
  • instrucțiuni de gătit: Scoateți tava de pe ambalaj și puneți-o direct într-un raft scăzut în cuptor fără preîncălzire și setați la 220oC până când începe să crească (aproximativ 15min). Scoateți-o, tăiați-o în bucăți și întoarceți-o la cuptor la 180oC până când se rumenește auriu (aproximativ 45 min). Asigurați-vă că este gătită înainte de a mânca;
  • Ingrediente: făină de grâu 31%, praz 24%, margarină parțial hidrogenată 10%, brânză feta PDO 7%, morcovi, sare, grăsimi vegetale, ouă, lapte, piper;
  • Declarație nutrițională per 100g produs finit: valoare energetică 1012kcal/241,9kj, grăsimi 11,4g din care acizi grași saturați 2,0g, mono saturați 5.3g, poli saturați 3.4g, glucide 30.5g din care zaharuri 0.9g, fibre dietetice 1.5g, proteine 4.1g, sare 1.5g. Vitamine și minerale: Vitamina A 355,5mcg, tiamină B1: 0.30mg, fier 0,21mcg.

Informații suplimentare

Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plăcintă cu brânză feta și praz 1kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Marianna Kazakis și familia ei oferă în zilele noastre foi de viță și sărmăluțe cu foi de viță umplute în stil grecesc din anul 1994, realizate artizanal. Preparate și împachetate manual, cu ingrediente de cea mai bună calitate, foi de viță de vie Bio și cu multă dragoste.
De asemenea, mica companie realizează artizanal delicioase plăcinte tradiționale cu feta originală și ingrediente pure, legume și creme de lapte dulci, în stil țărănesc, cu foi de plăcintă realizate artizanal.
Întreprinderea Mariannei oferă produse artizanale cu gust excepțional!

Halkidiki este una dintre prefecturile Greciei, situată în partea de sud-est a Macedoniei Centrale. Forma sa particulară amintește de trei degete îndreptate spre Marea Egee. Aceste peninsulare sunt Cassandra, Sithonia și Muntele Athos. Prefectura Halkidiki este un adevărat paradis cu golfuri și golfuri interesante, pălării stâncoase, plaje cu nisip auriu și ape cristaline, plantații de măslini și păduri de pini.
Halkidiki este o zonă agricolă bine recunoscută, cunoscută pentru faptul că este extrem de fertilă și produce o gamă largă de bunuri nutriționale. Destinatia exporta o calitate excelenta a uleiurilor de masline, mierii, vinurilor, fructelor, legumelor, pestelui, carnii si marmeladelor. Toate aceste mărfuri sunt produse și prelucrate de localnici cu grijă, creând elementele esențiale pentru rețete delicioase și tradiționale.
Rețetele tradiționale sunt create în aproape fiecare restaurant sau tavernă autentică care se află în Halkidiki, iar fiecare călător gastronomic își va iubi aromele de vis și parfumul uimitor. Mâncăruri locale precum dolmadakia, saganaki, trachanas și lamp fricassee sunt doar câteva dintre delicatesele care pot fi găsite acolo.
În Halkidiki, Festivalul San Gourmet are loc anual, unde bucătari din Grecia și din întreaga lume ar veni să guste și să creeze feluri de mâncare contemporane și gusturi uimitoare. Este un festival prestigios în care sunt organizate ateliere, prezentări, degustări de vinuri pentru a celebra valoarea gastronomică a vieții. Fiți pregătiți să câștige unele greutate, dacă sunteți participante la această sărbătoare.
Halkidiki este peninsula spectaculoasă din nordul Greciei plină de vegetație dar și de plaje cu nisip fin.
Nea Gonia – localitatea Mariannei este o așezare cu 500 de locuitori cu un peisaj amețitor, cu vedere a Munților Olimp cu culturi bogate de viță de vie, măslini și grâu.
Nea Gonia este o destinație gastronomică și educațională, localitatea oferind 3 programe educaționale diferite care pun accent pe produsele locale, iar în fiecare an aprox 4500 de studenți vizitează regiunea și învață metode de cultivare dar și cum să își coacă propria pâine.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural