Descriere
Înghețată fără zahăr adăugat 500 gr
- Sortimente Înghețată fără zahăr adăugat 500 gr:
- vanilie;
- ciocolată cu lapte;
- straciatella;
- tiramisu;
- fistic;
- praline;
- iaurt cu fructul pasiunii;
- cheese cake;
- castane și migdale;
- ciocolată cu whisky și nuci;
- sorbet vegan lămâie și busuioc;
- sorbet vegan ciocolată amăruie;
- sorbet vegan căpșuni;
- sorbet vegan mango;
- sorbet vegan mandarină;
- istoricii cred că grecii s-au bucurat de deserturi congelate încă din Grecia Antică;
- de fapt, s-a crezut că Alexandru cel Mare însuși s-a bucurat de deserturi congelate în timpul vieții sale;
- în cele mai vechi timpuri, era obișnuit să se savureze zăpada cu fructe și miere și acest lucru a fost considerat a fi un desert tradițional;
- există înregistrări ale acestui desert fiind vândute în piețele din Atena, în secolul al 5-lea B.C.;
- până în secolul al 20-lea, bucătăria greacă, includea diferite tipuri de deserturi congelate care au fost în curs de dezvoltare;
- aceasta a inclus un desert congelat pe care îl cunoaștem ca înghețata noastră modernă;
- prezența înghețatei în Grecia este destul de bine stabilită și se regăsește în arome unice;
- aspectul gastronomic al grecilor este apreciat și recunoscut de către turiști din toate colțurile lumii;
- ceea ce face și mai specială acestă înghețată este faptul că nu are zahăr adăugat, ci este îndulcită cu stevia, un îndulcitor natural, care este obținut din planta Stevia rebaudiana;
- stevia este un îndulcitor natural care se bucură de din ce în ce mai multă popularitate în ultimii ani, mai ales printre persoanele care doresc să renunțe la zahăr;
- utilizarea steviei este o idee nouă, bazată pe standardele unei alimentații echilibrate și sănătoase;
- deși mult mai dulce decat zahărul, stevia are extrem de puține calorii și nu influentează glicemia;
- stevia conține substanțe dulci denumite glicozide, care nu sunt metabolizate de către organism;
- glutenul poate provoca reacții neplăcute în cazul persoanelor intolerante, al căror sistem digestiv nu îl poate digera complet, de aceea Înghețată fără zahăr adăugat 500 gr este opțiunea ideală;
- înghețată la caserolă termorezistentă care menține temperatura constantă o perioadă lungă de timp.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.