Cireșe amare cu marțipan în ciocolată neagă 100 gr

În stoc
BC314-1

15,90 lei

Cireșe amare cu marțipan în ciocolată neagă 100 gr – cireșe amare glasate, combinate cu marțipan proaspăt realizat din pastă de migdale de cea mai bună calitate, învelite în delicioasa ciocolată neagră, pentru un rasfaț al simțurilor.

Vrei sa te sunam?

Descriere

Cireșe amare cu marțipan în ciocolată neagă 100 gr

  • Cireșe amare cu marțipan în ciocolată neagă 100 gr – marțipanul folosit proaspăt și realizat din pastă de migdale de cea mai bună calitate pentru o senzație și un gust de neuitat;
  • ciocolata neagră îmbunătățește circulația sângelui în întregul organism, previne închegarea sângelui, reduc riscul de atac de cord,
  • este sursă importantă de fibre și minerale, oferind senzație de sațietate;
  • consumul de ciocolată acționează ca un sedativ natural care te ajută să te relaxezi;
  • ciocolata neagră este un stimulator cerebral și inhibitor al tusei;
  • ciocolata neagră este bogată în antioxidanți și  împiedică substanțele toxice să se acumuleze în organism;
  • consumul de ciocolată neagră îmbunătățește starea de spirit și  ameliorează simptomelor depresiei;
  • ciocolata este bogată în minerale precum magneziu, fosfor, potasiu dar și în fier sau vitamine, mai ales cele din grupul B.
  • asociată cu o alimentație variată, ciocolata favorizează, de asemenea, menținerea echilibrului alimentar;
  • contrar celor vehiculate, consumul de ciocolată naturală asociat cu o alimentație variată, favorizează menținerea echilibrului alimentar;
  • atât în cultura azteca, cât și în cea mexicană se prepară un fel de ciocolată caldă, aceasta fiind folosită cu ocazia anumitor ceremonii, cum ar fi nunțile;
  • spre deosebire de ciocolata caldă din zilele noastre, acea băutură era amară;
  • un fapt interesant este că 90% din perioada în care a existat ca preparat, ciocolata s-a consumat în formă lichidă;
  • punctul de topire a ciocolatei, 34 de grade Celsius, se află cu puțin sub temperatura normală a corpului uman;
  • de altfel, aceasta este singurul aliment care prezintă o astfel de proprietate unică, iar faptul că se topește la o temperatură atât de scăzuta este unul din motivele pentru care textura ei este atât de plăcută și catifelată atunci când o savuram;
  • ciocolata este una dintre cele mai bune surse de magneziu, un mineral esențial pentru sănătatea creierului, astfel că este suficient să consumi 2-3 pătrățele de ciocolată pe zi pentru a te concentra mai bine și a avea energie;
  • Ingrediente ciocolată neagră 62%, praline de alune, cireașă amară 20%.

Informații suplimentare

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Nemodificat genetic

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cireșe amare cu marțipan în ciocolată neagă 100 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Numele Chez înseamnă „casa noastră”, casa ciocolatei!
Proprietarul ciocolateriei își amintește de momentele când tatăl său venea acasă cu o tabletă de ciocolată și o impărțea pretenilor sau fraților săi. Fețele zâmbitoare pline de ciocolată i-au rămas neschimbate în memorie.
După mulți ani de căutare poate transmite această bucurie!
„Casa de ciocolată” este cea mai modernă unitate de la Oreokastro, Salonic, iar aici se produc și vând produse de ciocolată fina, delicată, care poate satisface și cele mai pretențioase gusturi.
Noua familie este personal cu experiență, grija pentru a produce sortimente noi și idei originale este permanentă.
în fabricarea ciocolatelor Chez Chocolate si a ciocolatelor handmade, pralinelor, trufelor de ciocolată, drajeurilor, produselor bio, fărăr zahăr în laborator căutarea pentru noi arome nu se încheie niciodată.
Ciocolata este o iubire căreia „îi rămân mereu fideli”.
Produsele fabricate de Chez Chocolate oferă delicatese unice de ciocolată, creații de ciocolată de calitate superioară.

Salonic – Thessaloniki, al doilea oraș ca mărime din Grecia, a fost numit astfel după numele fondatorului orașului Salonicul. Orașul a fost fondat de Cassandru al Macedoniei în 315 î.Hr., și denumit astfel în onoarea soției sale, fiică a lui Filip al II-lea, soră vitregă a lui Alexandru cel Mare.
Salonic a jucat un rol important în regiune încă din antichitate, fiind renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.
Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic