Descriere
Gem de căpșuni fără zahăr 250gr
- Gemul organic are un conținut bogat în fructe;
- Gem 100% BIO, de calitate superioară;
- are o aroma bogată, dulce și intensă;
- Gem de căpșuni fără zahăr 250gr poate fi servit pe pâine, împreună cu brânzeturi sărate sau picante, ca umplutură pentru prăjituri și plăcinte, cu iaurt sau înghețată.
- Căpșunile sunt o sursă excelentă de vitamina C. O porție conține 51.5 mg de vitamina C, adică 50% din necesarul zilnic, vitamina care este cunoscuta pentru proprietățile de stimulare a imunității organismului, fiind în același timp un antioxidant eficient.
-
Proprietățile antioxidante ale căpșunilor previn apariția cataractei, iar compoziția mare de vitamine protejează împotriva radiațiilor solare și îmbunătățește corneea și retina.
- Vitamina C găsita în căpșuni produce colagen, benefic pentru păstrarea elasticitiatii pielii. Iar conform cercetatorilor Universitatii Hallym din Coreea de Sud, acidul elagic previne distrugerea colagenului si inflamarea pielii, acestea fiind principalele cauze ale aparitiei ridurilor.
- Căpșunile conțin cantități importante de fibre dietetice și apă, care împreună ajută la îmbunătățirea activității intestinale. Antocianinele conținute de căpșuni se pare că pot contribui la utilizarea depozitelor de lipide acumulate în corpul nostru pentru a produce energie. Pentru că au foarte puține calorii, căpșunile sunt recomandate celor care doresc să slăbească într-un mod sănătos. Țin apetitul sub control și promovează funcțiile metabolice.
- Flavonoidele conținute în căpșuni sunt aliați excelenți pentru optimizarea funcțiilor creierului. Aceste substanțe inhibă stresul oxidativ și ar putea fi un aliment cheie în prevenirea tulburărilor neurodegenerative. De asemenea, acidul folic conținut în căpșuni este util pentru memorie și ajută la menținerea activă a creierului, prevenind boli precum demența senilă și Alzheimerul.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.