Damaskino – Prună cu nucă în ciocolată neagră 100 gr

Nu este în stoc
BC023

119,00 lei

Damaskino – Prună cu nucă în ciocolată neagră Gabriel 100 gr  – specialitate artizanală cu ciocolată neagră și prune cu nuci.

Stoc epuizat

Descriere

Damaskino – Prună cu nucă în ciocolată neagră 100 gr

  • o specialitate tradițională grecească, realizată artizanal din prune cu nuci, învelite în ciocolată neagră;
  • consumul de ciocolată amăruie este benefic pentru scădere a tensiunii arteriale,  îmbunătățește fluxul sanguin și ajută la prevenirea formarii de cheaguri de sânge;
  • consumul de ciocolată amăruie contribuie la îmbunătățirea funcției cognitive și reduce riscului de accidente vasculare cerebrale;
  • într-un studiu realizat in Suedia s-a demonstrat că ciocolata amăruie reduce riscul unui atac de cord;
  • consumul de ciocolată amăruie ajută mușchii să își revină după un efort fizic intens;
  • ciocolata nu “îndulcește” doar corpul, ci și sufletul – specialiștii spun că 40 de grame de ciocolata neagră pe zi reduc semnificativ hormonul stresului;
  • ingrediente ciocolată neagră: masă cacao, zahăr, unt de cacao, emulgatori: lecitină din soia, vanilină, cacao solidă 56,8%, ingrediente umplutură: prune uscate, nucă, zahăr invertit – poate să conțină urme de lapte, gluten, ou, alte oleaginoase;
  • aprox 30gr/buc.

Informații suplimentare

Greutate 0.100 kg
Fara lactoza

Da

Natural 100%

Da

De post

Da

Healthy

Da

Nemodificat genetic

Da

Pret la 100 gr.

11,9lei

Vegan

Da

Vegetarian

Da

Zahar

Alb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Damaskino – Prună cu nucă în ciocolată neagră 100 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gabriel ABEE este un unul din cei mai apreciați ciocolatieri din Grecia, cu o tradiție de trei generații în fabricarea artizanală a specialităților de ciocolată.
Cu materii prime de cea mai bună calitate, cacao aleasă de la cele mai bune plantații, fructe și oleaginoase proaspete și aromate, ciocolatierul Gabriel reușește să realizeze specialități de ciocolată care răsfață gusturile celor mai rafinați consumatori.
Delicatesele acestuia îmbină savoarea cu stilul, tradiția cu tehnologia, rezultând preparate care pot fi gustate chiar și cu ochii.

Halkidiki este un nume familiar pentru majoritatea celor care au vizitat Grecia. Istoria regiunii este una fascinantă, făcând parte atât din imperiul Roman, Macedonean, Bizantin și Otoman, transformând regiunea într-o zonă cu adevărat multi-culturală, fapt ce se resimte cel mai bine în agricultura și bucătăria regională.
Este renumită pentru producția de măsline și ulei de măsline, dar și pentru producția a numeroase tipuri de vin.
Ca toate regiunile din apropierea Salonicului, respectiv din nordul Greciei, regiunea este recunoscută pentru deserturi gourmet, cu influențe orientale și pentru ciocolata fină și absolut delicioasă.

Fara Lactoza
Healthy Food
100% Natural
Nemodificat Genetic
Produs de post
Produs vegetarian Vegan
Produs vegetarian Vegetarian