Ciocolată caldă bitter 500 gr

În stoc
CB005

65,50 lei

Ciocolată caldă bitter 500 gr – ciocolată caldă cu gust intens, ușor bitter.

1 în stoc

Vrei sa te sunam?

Descriere

Ciocolată caldă bitter 500 gr

  • ciocolată neagră cu gust intens, preparată din ciocolată neagră amăruie, după o rețetă autentică din Salonic;
  • instrucțiuni de preparare la cald: adăugați într-o cană 35 gr – 45 gr de pudră la 200 ml de lapte cald într-o cană – amestecați bine până obțineți un amestec de consistența unei smântâni;
  • instrucțiuni de preparare la rece: adaugați într-un pahar 35 gr – 45 gr de pudră la 150 ml de lapte semi-degresat cu 250 gr gheață – amestecați folosind un blender sau shaker timp de 20 de secunde;
  • ingrediente: cacao, zahăr, amidon, stabilizator E 412, arome artificiale, lapte pudră – nu conține conservanți;
  • informații nutriționale la 100g: energie 434 Kcal/1815 kj; proteine 11gr; carbohidrați 50g din care glucide 23g, grăsimi 17g din care saturate 4g, umezeală 1%, cacao pudră minim 50 %, gluten total < 2g/kg.

Informații suplimentare

Greutate 0.550 kg
Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Zahar

Alb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolată caldă bitter 500 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GT Company este unul din cei mai mari producători de cafea și ciocolate calde, având sub aripa lor numeroase brand-uri apreciate atât local cât și internațional. Dintre acestea merită menționate Tonino Lamborghini Espresso, espresso-ul oficial al faimosului producător de mașini sport, și Anatoli, una din cele mai populare mărci de cafea din Grecia.

Salonic este al doilea cel mai mare oraș din Grecia și capitala culturală a acesteia. Jucând un rol important în regiune încă din antichitate, acesta este renumit pentru varietatea arhitecturii sale, viața culturala vibrantă și, nu în ultimul rând, bucătăria sa.
Bucătăria greco-macedoneană s-a născut aici, orașul fiind un punct de intersecție a 3 mari imperii, și atrăgând locuitori de culturi variante. Pe lângă preparate tradiționale, cum ar fi bougatsa sau meze, Salonic este cunoscut ca fiind orașul în care s-a născut frappe-ul.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural