Descriere
Brânză Haloumi 250 gr
- Brânză Haloumi 250 gr este produs din amestec proaspăt pasteurizat de lapte de vacă, capră și oaie;
- este fabricat cu cele mai fine ingrediente crude folosind metode tradiționale de producție;
- este realizat manual pentru a-și lua forma finală caracteristică și apoi este lăsat pentru o perioadă de timp în sucurile sale naturale;
- presărată cu un amestec de sare și frunze de mentă uscată, această brânză cipriotă are un gust și o textură unică;
- o rețetă de brânză special concepută pentru grătar sau pentru tigaia de teflon, cu un conținut redus de sare față de alte produse similare;
- se poate servi alături de o salată verde sau de roșii, însoțită de o felie de pâine prăjită;
- acest tip de brânză nu se topește la temperaturi mari, așa că poate fi preparată fără grijă pe grătar sau în tigaie, până când capătă o textura ușor crocantă la suprafață;
- poate fi consumată și proaspătă în salate sau sandvisuri, răzuită peste paste și folosită pentru umplutura produselor de patiserie sau plăcinte;
- această brânză semitare cu un gust puțin sărat se păstrează în saramură, fiind ambalată în vid, și poate fi consumată și fără a fi preparată termic, având o textură ușor cauciucată, însă cel mai adesea este gătită;
- în timp ce profilul nutrițional al halloumi poate varia ușor în funcție de modul în care îl preparați, fiecare porție oferă o cantitate bună de proteine și calciu;
- la fel ca alte produse lactate, halloumi este bogat în calciu, un micronutrient important atunci când vine vorba de sănătatea oaselor;
- ingrediente: lapte proaspăt pasteurizat (amestec de lapte de vacă, capră și oaie), sare, chit ne-animal, mentă – umiditate max. 46 %, grăsimi mini;
- me în substanță uscată 43 %;
- Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 328kal/1362kj – 98kal 5 %, grăsimi 25,2 g/7,6g/11% din care acizi grași saturați 15,4g/4,6gr/23%, glucide 2,8g din care zaharuri 2,8g/0,8g/1%, proteine 22,4g, sare 2,3g/0,7g/12%;
Recenzii
Nu există recenzii până acum.