Brânză Haloumi 180 gr

Nu este în stoc
BG102

25,80 lei

Acest produs poate fi ridicat din magazinul Greek Taste sau livrat expres în 120 min, prin telefon la 0723.160.560, doar în București - cost transport unic 35 lei.

Brânză Haloumi 180 gr – brânză tradițională cipriotă pentru grătar.

Stoc epuizat

Descriere

Brânză Haloumi 180 gr

  • Brânză Haloumi 180 gr este produs din amestec proaspăt pasteurizat de lapte de vacă, capră și oaie;
  • este fabricat cu cele mai fine ingrediente, folosind metode tradiționale de producție;
  • este realizat manual pentru a-și lua forma finală caracteristică și apoi este lăsat pentru o perioadă de timp în zer natural;
  • presărată cu un amestec de sare și frunze de mentă uscată, această brânză cipriotă are un gust și o textură unică;
  • o rețetă de brânză special concepută pentru grătar sau pentru tigaia de teflon, cu un conținut redus de sare, față de alte produse similare;
  • se poate servi alături de o salată verde sau de roșii, însoțită de o felie de pâine prăjită;
  • acest tip de brânză nu se topește la temperaturi mari, așa că poate fi preparată fără grijă pe grătar sau în tigaie, până când capătă o textura ușor crocantă la suprafață;
  • poate fi consumată în salate sau sandvișuri și folosită pentru umplutura produselor de patiserie sau plăcinte;
  • această brânză semi tare cu un gust puțin sărat poate fi consumată și fără a fi preparată termic, având o textură ușor cauciucată, însă cel mai adesea este gătită;
  • în timp ce profilul nutrițional al halloumi poate varia ușor în funcție de modul în care îl preparați, fiecare porție oferă o cantitate bună de proteine ​​și calciu;
  • la fel ca alte produse lactate, halloumi este bogat în calciu, un micronutrient important atunci când vine vorba de sănătatea oaselor;
  • ingrediente: lapte proaspăt pasteurizat (amestec de lapte de vacă, capră și oaie), sare, chit ne-animal, mentă;
  • declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 328kal/1362kj, grăsimi 25,2 g din care acizi grași saturați 15,4g, glucide 2,8g din care zaharuri 2,8g, proteine 22,4g, sare 2,3g;

Informații suplimentare

Greutate 0.200 kg
Culturi locale

Da

Healthy

Da

Natural 100%

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brânză Haloumi 180 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă din copilărie, fondatorul companiei de produse lactate Hadjipieris a dezvoltat un interes și o dragoste timpurie pentru produsele lactate tradiționale cipriote. În copilărie, el și-a ajutat tatăl să vândă produse lactate tradiționale din Cipru, care erau fabricate în companiile locale de lactate din satul Athienou. După studiile sale, a decis să-și înființeze propria companie de lactate și, în 1983, și-a deschis propriile mici produse lactate producând brânzeturi tradiționale cipriotă și alte produse pe bază de lapte care le vând în magazinele locale. În următorii câțiva ani, cererea din ce în ce mai mare pentru produsele noastre ne-a determinat să ne mutăm într-o fabrică mai mare.
Astăzi avem sediul în satul Athienou, un loc cu o tradiție îndelungată în producția de produse agricole și multe ferme locale. Laptele proaspăt de vacă, capră și oaie este procurat zilnic din fermele selectate, cu o colaborare de lungă durată.
Deși timpul a trecut, rămânem fideli tradițiilor noastre și suntem concentrați pe producerea de produse lactate tradiționale de înaltă calitate, cu un gust excelent, autentic. Produsele noastre includ brânză halloumi proaspete și mature, anari proaspete și uscate, iaurt, brânză flaouna și, de asemenea, băutura naturală, răcoritoare airani. De asemenea, importăm brânzeturi din Grecia care sunt bine cunoscute pentru gustul lor unic, cum ar fi feta și brânza tare Graviera Kritis, care au fost acordate cu certificatul DOP (Denumire de Origine Protejată).

Athienou este un sat din districtul Larnaca , Cipru. Mulți consideră că numele satului Athienou, derivat din cuvântul grecesc antic, „Atta” (greacă: Αττα) sau „Atha” (greacă: Αθθα), care înseamnă rocă mare , care a caracterizat pământul stâncos al satului.
Alții cred că numele a fost dat de un grup de atenieni (călători din Atena), care au venit și s-au stabilit în sat, pentru a-și aminti de orașul natal.
Conform unei alte teorii, numele derivă dintr-un Lusignan numit Etienne , care locuia în zonă, iar oamenii care locuiau în sat menționau casa lui drept „Locul lui Etienne” (greacă: „Στου Ετιένου”, stou etiennou ), și în anii care s-au schimbat în Athienou.

Culturi Locale
Healthy Food
100% Natural